2777
2789

نمیشه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

نمیشه دیگه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم من بهتون گفته بودم یک شنبه یا دوشنبه میاییم کتابخونه ی ولیعصر ولی دیروز نتونستیم بیاییم.‌ ببخشید. ما شهر جلفائیم و وقت دکتر کودکان هم گرفته بودیم ولی بخاطر بارش برف زیاد و بسته بودن راهها نتونستیم بیاییم تبریز ولی قطعا باید بیاییم و بهتون اطلاع میدم.

ببخشید اون تاپیکتون بسته بود مجبور شدم اینجا توضیح بدم.

سلام خانم من بهتون گفته بودم یک شنبه یا دوشنبه میاییم کتابخونه ی ولیعصر ولی دیروز نتونستیم بیاییم.‌ ...

سلام...خیلی ممنون عزیزم من قصد کمک نداشتم و منظورم‌از تاپیک زدن‌کمک‌خاستن نبود❤️

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
سلام...خیلی ممنون عزیزم من قصد کمک نداشتم و منظورم‌از تاپیک زدن‌کمک‌خاستن نبود❤️

کمک نیست عزیزم. دلم میخواست برای اون کوچولو هدیه بدم.😍

میشه لطفا برای دخترم دعا کنید. ما جلفائیم قرار بود یک شنبه دخترم رو بیاریم تبریز دکتر ولی بخاطر بارش برف زیاد نتونستیم بیاییم.

کمک نیست عزیزم. دلم میخواست برای اون کوچولو هدیه بدم.😍 میشه لطفا برای دخترم دعا کنید. ما جلفائیم ق ...

دستت درد نکنه گلم....خدابهت بده دعای شماهم کافیه تا موقعیت ماهم خوب بشه....انشالا دخترتون حالش خوب باشه کدوم‌دکتر میاوردینش؟؟؟؟دخترتون چشونه؟؟؟

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
دستت درد نکنه گلم....خدابهت بده دعای شماهم کافیه تا موقعیت ماهم خوب بشه....انشالا دخترتون حالش خوب ب ...

دکتر گلزار. نمیدونم و نمیخوام به زبون بیارمش. فقط دعا میکنم چیزی که تو ذهنمه نباشه.

چشم من حتما برای شما دعا میکنم و یه حدیث کساء میخونم.