2777
2789
اعتیاد

تصمیم سختیه . وضعیت مالیش اوکیه؟ به خانوادش میرسه یا اذیتشون میکنه . آخه من آدم معتاد می‌شناختم هیچ وقت خانوادش رو آزار. نداد البته منظورم این نیست با اعتیادش مشکلی نداشتن .  منظورم کتک زدن و از کنترل خارج شدن شخص . و بی پولی و ایناس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط از مجردای عزیز خواهش میکنم تروخدااا تروخدااا ازدواج نکنید یا  حداقل سی به بالا ازدواج کنیدبخدا هیچییی تو ازدواج نیست من از زندگیم راضی ام ولی حسرت شخصیت و موقعیتی که قبل ازدواجم داشتمو میخورم یه دختر شاد و مستقل پر انرژی که شب تا سرشو میزاشت زمین میخابید ولی الان واقعااا احساس پوچی میکنم

اگر شاغلید و دارید از زندگی لذت میبرید فکر نکنید با ازدواج خوشیاتون دوتایی میشه نه...

قبل ازدواج همه میگفتن بخدا ازدواج چیز خاصی نیست شوهر میخای چیکار

الان میفهمم چی مبگن و به هیچکس ازدواجو توصیه نمیکنم 

2803