2789

خدا بزنامه ریزی میکنه برای زندگیمون.. 

هیچی اتفاقی نیس

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا ما اعتقاد داشته باشیم نداشته باشیم.دردی از ما رو دوا میکنه.مثلا اعتقادش باعث میشه پیریمون تبدیل به جوونی بشه.یا بدون تلاش به جایی برسیم؟یا نکنه میتونه صبح ها بره برامون نون بگیره بیاد.

اره

دنیا  بخواد همینجوری پیش بره عجیبه به نظرم

بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...

حالا ما اعتقاد داشته باشیم نداشته باشیم.دردی از ما رو دوا میکنه.مثلا اعتقادش باعث میشه پیریمون تبدیل ...

اتفاقا با این اعتقاد امید و انرژی بیشتر میشه به قول شما طرف حال اینجه صبح پاشه بره نون بگیره و داره

حتی شده این اعتقادا دروغ باشن یه انسان داید یه اعتقاد معنوی و دنبال کنه وگرنه تهش میرسه به اینکه من هیچم پس زندگی هیچه و... 

پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکر گذاری بخونید

بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...

تو یه منجلاب بزرگم یه مشکل خییییلی بزرگ به هر جاش نگاه میکنم نمیتونم حکمتشو ببینم😔

این کامنتتو دیدم بد جوری غصه خوردم عزیز.ایشالله که خیره خدا بزرگه.به توکل نام اعطمش.ایشالله مشکل شما هم حل میشه.ببخش که اولش این جوری گفتم.حلال کن.

نه اینکه همینجوری باشه اما گاهی یه اتفاقایی میفته که خودمون مسبب اون هستیم و هیچ حکمتی نداره

درسته 

اتفاقا با این اعتقاد امید و انرژی بیشتر میشه به قول شما طرف حال اینجه صبح پاشه بره نون بگیره و داره ...

آفرین درود بر تو.طرفدار حرف منطقی هستم.در کارگر تقدیر ما نقطه پرگاریم...خدا برا همه خوش بخواد و تقدیر شیرینی برا همه رقم بزنه.من تو زندگیم بدم میاد مغرورانه حرف بزنم.هیچ وقت دل کسیو نمیشکونم.که یه وقت خدای نکرده حرف من باعث نا امید شدنش نشه. از زندگی.خدایا الهیی العفو.

تو یه منجلاب بزرگم یه مشکل خییییلی بزرگ به هر جاش نگاه میکنم نمیتونم حکمتشو ببینم😔

غصه نخور،خداخیلی بزرگ ومهربونه،وبر انجام هر کاری تواناست،انشاالله مشکلت حل میشه و خدا برات بهترینها بخاد،ازش بخاه که قادر وتواناست واز دلت باخبره

ای دوست برایم دعا کن🌹
غصه نخور،خداخیلی بزرگ ومهربونه،وبر انجام هر کاری تواناست،انشاالله مشکلت حل میشه و خدا برات بهترینها ...

انشالله که همینطور باشه از اولین ماه امسال تو یه مشکل بزرگ دست و پا میزنیم فقط امیدم به خداست