2777
2789
عنوان

حرفه درامد

278 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان برای یه دانشجو، چه حرفه ای مدنظرتونه؟؟؟

اصلا از مباحث مژه و فیشیال و اینا نگین توروخدا🥲

چیزای بهتر

کلاسایی که میشه رفت که بعدش بشه کاری انجام داد

هرچی مدنظرتونه

برو تو شرکتهای بازرگانی یه کار گیر بیار، فرقی ام نداره چه کاری. کم کم خودت میبینی راه کسب درآمد چیه و باتجربه و حرفه ای میشی و تا به خودت بیای با یه سرمایه معقول میشی بازرگان. بازرگانم نشی بخاطر تجربه ات همه جا جاته و استخدام میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو تو شرکتهای بازرگانی یه کار گیر بیار، فرقی ام نداره چه کاری. کم کم خودت میبینی راه کسب درآمد چیه ...

تخصیلم تموم نشده هنوز

رشته دبیرستان تجربی بود، الان دانشگاه حسابداری

تخصیلم تموم نشده هنوز رشته دبیرستان تجربی بود، الان دانشگاه حسابداری

خب حسابداری خوبه که. کلاس زبان برو و زبانتو فول کن که بعد اتمام تحصیل خودتو تو شرکت بازرگانی جا کنی. مهارت های آی سی دی ال هم خوبه. کلا کلاس های مرتبط با ترخیص کالا و اینا

خب حسابداری خوبه که. کلاس زبان برو و زبانتو فول کن که بعد اتمام تحصیل خودتو تو شرکت بازرگانی جا کنی. ...

Icdl, مدرک دارم

کامپیوتر و زبانم خوبه بخدا🥲🥲خیلی خوبه

حال روحیم خوب نیس

Icdl, مدرک دارم کامپیوتر و زبانم خوبه بخدا🥲🥲خیلی خوبه حال روحیم خوب نیس

طبیعیه. آدم تا جوونه فکر می‌کنه همه دردهای عالم مال خودشن. سن که می‌ره بالا میبینه ای بابا هیچ چیز ارزش نداره

چشمتو که باز کنی چهل رو رد کردی و خیلییییی چیزا برات بی ارزش میشه و خیلی چیزایی که الان برات بی ارزشه با ارزش میشه. تنها چیزی که برات میمونه و آیندتو میسازه استقلال و اشتغالته

خیلی شرایط بدی هستم ولی

فقط تلاش کن. چهل سالت که بشه آرزو میکنی دوباره این سن رو ببینی و شرایطو با تلاش و کار کردن و درس خوندن عوض کنی. کل زمانت برای پایه ریزی آینده چند ساله که اگه از دست بره باید سالهااااا حسرتشو بخوری. از همه چیز و همه کس بزن و فقط روی پنج ‌‌‌‌‌‌سال دیگه آن تمرکز کن  

بله ممنونم بگو

ببین عزیزم الان کلی ادمین تو اینستا هست که دوره میفروشن 

من نمیگم بدن خیلی خوبن

ولی فقط وفقط اموزش میدن بهت ... کارفرمایی معرفی نمیکنن

شما بعد اموزش باید پیج بزنی فعالیت کنی چند ماه تا بالا بگیره و هزار تا دنگ فنگ

من با ی اکادمی دوره دیدم که خدمات هم اراعه میدن یعنی دیکه بعد اموزش نیازی نیس پیح بزنی و دنبال کارفرما باشی

بعد اموزش خودسون کارفرما معرفی میکنن و بین ادمین و کارفرما قرارداد رسمی توسط وکیل کسب کار اینترنتی بسته میشه که هیچ طرف کلاهبرداری یا سواستفاده نکنه

دوره هاشونم خیلی خوبه شرایط اقساطی هم دارن اک خاستی ب این ایدی تلگرام پیام بده بیشتر توضیح بده بهت@Ma_h_3a