2777
2789
عنوان

مشاور بچه های انسانی

130 بازدید | 18 پست

سلام شبتون بخیر مشاور بچه های انسانی هستم اونایی که فرهنگیان میخوان قبول شن بیان خودم دانشجو فرهنگیان هستم 

با هزینه خیلی کم 

ارائه برنامه هفتگی و تماس هفته ای یک بار

هزینتون چقده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگین رتبتون چن بود و منطقه چند بودین؟ و اینکه چه سالی کنکور دادین؟ چن ماه خوندین و روزی چن سا ...

رتبه م ۱۲۰۰ سال ۱۴۰۲ دادم منطقه ۱ و این که از مهر میخوندم روزی ۷ الی ۸ ساعت مفید

من رشتم تجربی بود ولی میخوام کنکور انسانی بدم  به نظرتون این سه ماه رو بخونم میتونم به کنکور ا ...

گوش نده عزیزم میتونی ؛ بچه های انسانی نمیتونن از پس درسای تجربی بر بیان ولی بچه های تجربی به راحتی از پس کتابای انسانی بر میان....

یکی رو امسال تو قبولیای شهرمون دیدم از بهمن خونده بود رتبش ۲۰۰۰ شده بود دبیری علوم اجتماعی قبول شد...

خودت رو با کسی مقایسه نکن و از کسی هم نظر نخاه

گوش نده عزیزم میتونی ؛ بچه های انسانی نمیتونن از پس درسای تجربی بر بیان ولی بچه های تجربی به راحتی ا ...

بله درست میگی ❤️

قربونت برم خیلی انگیزه گرفتم مهربونم🥰😘

حتما شروع میکنم توکل به خدا🙂