2777
2789

ما توی مراحل دادگاه هستیم شوهرم الزام به تمکین زده بود من امروز رفتم وبرگشتم خواهر شوهرم 43 سالش هست و مجرد هست زنگ زده خونه مون به مامانم گفته تپُله چرا دست از سر برادر ما بر نمیدارید ما ریدیم روی دختر تون و خودتون بیاد مهریه اش رو بگیره بره درصورتی که نمیدن مهریه ام رو طلاق بگیرید 

ی خل وچلی پیدا میشه میگیرتش،دخترتون نازا هست رحمش دوشاخه هست درصورتی که اصلا این طور نیست من فقط تنبلی تخمدان خفیف دارم واصلا هیچ وقت اقدامی برای بچه دار شدن نکردیم 

دخترتون عزتی نداره پیش ما و... 

چرا میخواد برگرده گفتیم پسرتون زده الزام به تمکین گفت زده باشه 

به نظرتون خواهر شوهرم با شوهرم هماهنگ کردن؟ الان 8 ماه هست که ازش خبری ندارم من بگم به شوهرم که چیا گفته خواهرش؟ به نظر تون این زندگی زندگی میشه؟ 

خیلی اعصابم خورده چی کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو بذار بره دهنشو ببنده 

بگو تو از اینور الزام به تمکین میزنی اونور خواهرت میخواد خودشو بفروشه ،مهریه منو بده 

یا برو از خواهرت پول بگیر مهرمو بده یا بگو دهنشو ببنده زر نژنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه پیام داده ازش شکایت کن وبگو توهین کرده

ضمنا فحش هم نده که مدرک جمع کنن

و اینکه اگر یه روز جایی دیدیش بگو ترشیده 

من که گفتم.اخیش دلمم خنک شد

خواهر شوهر من ۴۰سالش

البته اگه بخودش باشه میگه ۴سالمه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

برای الزام به تمکین رفتین با شوهرتون را...طه داشتین برگشتین و بعدش خاهرش زنگ زده اینجور گفته؟؟

نه امروز رفیتم کارشناس بردیم که خونه رو نگاه کنه حالا منتظر باید باشم دادگاه حکم بده اونم رفته وسایل چیده چون من جهیزیه ام رو بردم 

برنگرد چون این خواهرشوهره نمیزاره راحت زندگی کنین چرا ۸ ماه از شوهرت خبری نبود؟ 

چون بی عرضه بود

مث شوهر من

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چه خواهر شوهر دلشکونی ..مادرت هیچی نگفت یا فقط صدای خورد شدن قلبش میومد🥺☹️چرا اخه اینقدر بدهن یه دخ ...

چرا بهش گفت منم ریدم روی تو و خانوادت 

اونم گفت دخترت رو میکنیم بیرون