2777
2789
عنوان

خیانت

166 بازدید | 4 پست

سلام لطفا بدون قضاوت بیاین..

من الان پنج ساله ازدواج کردم یه دختر دوسال دارم با شوهرم دوست بودیم عاشق اش بودم بعد عقدتا دوسه ماه خیلی خوب بود بعدش ازاین دو به اون رو شدهرزگاهی خیانت میکرد ولی همش میبخشیدمش می گفتم درست میشه ازطرفی هم چون خودم بچه طلا قم و خودم انتخابش  کردم به طلاق فکرنمیکردم بعد ازدواج دوسه بار مچ اش رو گرفتم حتی با دخترعمه خودش قهرکردم رفتم خونه بابام التماس کرد برگشتم بازم بخشیدمش.....بعدفهمیدم حامله ام تو حاملگبم خیلی اذیتم کرد قشنگ جلوچشم خیاتت میکرد بعد بچم بدنیا اومد هرروز یکی میدیدعذاب هرروز ن خیانت هاش به خاطر دخترم سکوت میکردم ازطرفی چیزی می گفتم کتک میخوردم یه روز دوست شوهرم تمام گن کاری های شوهرم بهم گفت عکس فرستاد کاراشوگفت که دیگه حالم ازش بهم میخوردی روز دوست این پی دادنی شوهرم دید و بهم انگ جندگی زد روش بیشتربازشد تمام برنامه هام گفت پاک کنم  خودش هر روز تولایوش بادختراس مچ اش روم بگیرم میگه به توربطی نداره دعوا راه میندازه ب بزرگترش باباش گفتم میگه پسرم بی حیاس من کاری ندارم بخاطر دخترم سکوت میکنم چون خیلی میترسه دعواشدنی تعریف ازخودم نباشه من هیچی کم ندارم خوشگلم خوشتیپ ام 21سالمه هی گوشیش رو ازم پنهون میکنه همش گوشیش توسایلنت رمزمیزاره بهم میگه حق نداری گوشی من دسبزنی همه جا میگه مجرده دخترایی ک باهاشن فکر میکنن مجرده ازفامیلامون با دختر دیدن باماشین گشتنی منو هیچ جا نمیبره نه محبتی نه چیزی همش انتظارداره من محبت کنم منم دیگه حالم ازش بهم میخوره کاش بچم دنیانمیاوردم دوس ندارم مثل خودم بچه طلاق شه ازطرفی هم خیلی ب طلاق فکرمیکنم خیلی خستم نمیدونم چکارکنم بقران درس شونیس خیلی دلم گرفته اخ هرکارهم کنم ازم راضی نیس همش منو بدمیکنه پیش همه بهم ارزش نمیده پیش بچه های خواهرش میگه من زنمونمیخوام فلان دخترومیخوام بگوشم میرسه حالم بدمیشه بهش میگم میگه خوب  کاری میکنم دوس نداری بروخونه بابات دردم فقط بچمه...😢😭

باید ولش کنی

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم چی

دخترتون تا هفت سالگی کنار شماست بعدش هم خودش انتخاب میکنه

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971