nnn81 مدیر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 عنوان چیکار کنم😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 27 پست چیکار کنم برای بارور شدن سریع؟ 1402/10/24 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9992 بخدا ربطی ب وزن اینا نداره من دخترخاله م ۱۱۵کیلو با قد ۱۶۰الان سه قلو باردار هزار نفر دیگه م ... چرا داره .
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2290 عزیزم فقط فقط آروم باشید استرس ام نداشته باشید روز تخمک گذاری اقدام کنید بعد از اینکه تموم شدم سریع بلند نشید و ی یک ربع صبر کنید تا داخل بشه گرمیجات بخور خرما گردو و ب همسرتون ام شنیدم عرق کاسنی یزرع بدهمشکل خاصی ک ندارید؟ تبلی تخمدان و ایناببخشید چند سالتونه؟ #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
صدای_باد عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 13839 بخدا ربطی ب وزن اینا نداره من دخترخاله م ۱۱۵کیلو با قد ۱۶۰الان سه قلو باردار هزار نفر دیگه م ... چرا عزیزم وزن تاثیر داره .شاید باورت نشه من ۶۵کیلو بودم با قد ۱۶۷دکتر گفت وزنت رو کم کن.
nnn81 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 چرا داره نوالا خدا بخواد میده خانواده من یه نفر لاغر نداریم همه م بچه دارن
nnn81 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 عزیزم فقط فقط آروم باشید استرس ام نداشته باشید روز تخمک گذاری اقدام کنید بعد از اینکه تموم شدم سریع ... مآه قبل ب تخمک گذاری توجه نکردم ولی این ماه اصولی اقدام میکنم نوالا استرس ندارم ۲۲سالمه نمیدونم تاحالا دکتر اینا نرفتم ولی هر مشکلی یه علائمی داره دیگه
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5302 منم دیگه داره یه سال میشه که تو اقداممهیچ مشکلیم نداریم نمیدونم چرا نمیشه☹️امروز پریود شدم🥲
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2290 مآه قبل ب تخمک گذاری توجه نکردم ولی این ماه اصولی اقدام میکنم نوالا استرس ندارم ۲۲سالم ... خب عزیزم سن ات ام ک مناسبه پس مشکلی نیستاگر مشکلی داشتین میفهمیدن نامنظم بودن پریود و.. خیلی وقت دارید هنوز این ماه دقت کنید ایشالا ک سریع باردار میشید #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
nnn81 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 خب عزیزم سن ات ام ک مناسبه پس مشکلی نیست اگر مشکلی داشتین میفهمیدن نامنظم بودن پریود و.. خی ... ن اتفاقا از اول روزی ک پریود شدم منظم بوده ن درد ن سوزش هیچی
nnn81 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 منم دیگه داره یه سال میشه که تو اقدامم هیچ مشکلیم نداریم نمیدونم چرا نمیشه☹️ امروز پریود شدم🥲 خیلی صبوری واقعا من بودم تاحالا دکتر رفته بودم اقدام هات مرتبه؟
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2290 ن اتفاقا از اول روزی ک پریود شدم منظم بوده ن درد ن سوزش هیچی خب پس خداروشکر مشکلی ام ندارید ایشالا ک خدا بچه سالم و صالح بهتون میده مژده خبر خوب ایشالا بهم میدی😍 #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
nnn81 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 228 خب پس خداروشکر مشکلی ام ندارید ایشالا ک خدا بچه سالم و صالح بهتون میده مژده خبر خوب ایشالا به ... انشالله ک این ماه بشه😍
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5302 خیلی صبوری واقعا من بودم تاحالا دکتر رفته بودم اقدام هات مرتبه؟ بابا از همون اول دکتر رفتم دارو و اقدام مرتب آزمایشم دادیم همچیمون اوکیه...حالا فردا دوباره میرم داروهام تموم شده☹️
دخترسرمایی عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 9992 نوالا خدا بخواد میده خانواده من یه نفر لاغر نداریم همه م بچه دارن خدا بخواد میده ولی چاقی در ناباروری موثره و ضمنا در حین رعایت کردن و پرهیز غذایی فست فود و شکر و خوراکی های ناسالم کنار گذاشته میشن .