2821
2789

عزیزم فقط فقط آروم باشید استرس ام نداشته باشید روز تخمک گذاری اقدام کنید بعد از اینکه تموم شدم سریع بلند نشید و ی یک ربع صبر کنید تا داخل بشه 

گرمیجات بخور خرما گردو 

و ب همسرتون ام شنیدم عرق کاسنی یزرع بده

مشکل خاصی ک ندارید؟ تبلی تخمدان و اینا

ببخشید چند سالتونه؟ 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا ربطی ب وزن اینا نداره  من دخترخاله م ۱۱۵کیلو با قد ۱۶۰الان سه قلو باردار هزار نفر دیگه م ...

چرا عزیزم وزن تاثیر داره .شاید باورت نشه من ۶۵کیلو بودم با قد ۱۶۷دکتر گفت وزنت رو کم کن.

عزیزم فقط فقط آروم باشید استرس ام نداشته باشید روز تخمک گذاری اقدام کنید بعد از اینکه تموم شدم سریع ...

مآه قبل ب تخمک گذاری توجه نکردم 

ولی این ماه اصولی اقدام میکنم 

نوالا استرس ندارم ۲۲سالمه 

نمیدونم تاحالا دکتر اینا نرفتم 

ولی هر مشکلی یه علائمی داره دیگه

مآه قبل ب تخمک گذاری توجه نکردم  ولی این ماه اصولی اقدام میکنم  نوالا استرس ندارم ۲۲سالم ...

خب عزیزم سن ات ام ک مناسبه پس مشکلی نیست

اگر مشکلی داشتین می‌فهمیدن نامنظم بودن پریود و.. 

خیلی وقت دارید هنوز این ماه دقت کنید ایشالا ک سریع باردار میشید

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
خب عزیزم سن ات ام ک مناسبه پس مشکلی نیست اگر مشکلی داشتین می‌فهمیدن نامنظم بودن پریود و..  خی ...

ن اتفاقا از اول روزی ک پریود شدم منظم بوده 

ن درد ن سوزش هیچی

منم دیگه داره یه سال میشه که تو اقدامم هیچ مشکلیم نداریم نمیدونم چرا نمیشه☹️ امروز پریود شدم🥲

خیلی صبوری واقعا من بودم تاحالا دکتر رفته بودم 

اقدام هات مرتبه؟

ن اتفاقا از اول روزی ک پریود شدم منظم بوده  ن درد ن سوزش هیچی

خب پس خداروشکر مشکلی ام ندارید ایشالا ک خدا بچه سالم و صالح بهتون میده 

مژده خبر خوب ایشالا بهم میدی😍

خیلی صبوری واقعا من بودم تاحالا دکتر رفته بودم  اقدام هات مرتبه؟

بابا از همون اول دکتر رفتم دارو و اقدام مرتب آزمایشم دادیم همچیمون اوکیه...حالا فردا دوباره میرم داروهام تموم شده☹️

نوالا خدا بخواد میده  خانواده من یه نفر لاغر نداریم همه م بچه دارن

خدا بخواد میده  

ولی چاقی در ناباروری  موثره  و ضمنا  در حین رعایت کردن و پرهیز غذایی  

فست  فود و شکر  و خوراکی های ناسالم  کنار گذاشته  میشن  

.