2821
2789
عنوان

رزق و برکت

58 بازدید | 9 پست

چیکارکنم رزقو برکت بیادتوخونمون شرایط کارکردن ندارم جایی ندارم بچموبزارم بابچه هم ک کلا بم کارنمیدن  کاردرمنزلم اصن نی انگار طلسمم شوهرم بنده خدا سرکارهمش بش زورمیگن  اذیته چیکارکنم پولم نداریم کلاس برم یچی یادبگیرم  دیگ دارم فکرمیکنم ب خرابکاری کردن تابتونم پول درارم  شوهزم عصه نخوره  ولی جلوخودمومیگیرم چون ادمش نیستم تروخدابگین چیکارکنم باخودم میگم خودموزیرماشینی بندازم  اینازندگی کنن دلم اتیشه میشه بگین چ دعایی بخونم سرنماز چی بگم کارچی کنم خدارحمش بیادخستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیدی ی جایی از زندگی دیگه جا میزنی کم میاری.  . دقیقا من الان تو اون نقطشم.

منوشوهرمم والا امروز گفتم دوباره برم تخمک بفروشم ولی میترسم اونسری هم باترس رفتم ولی خیلی دلم اتیشه براشوهرم ک حسرت ماشین روداره میریم بیرون خیره میشه ب ماشینا همش درحال قرض دادنه هیچی هم نداره خانواده هامون سرنداری  ی زنگ نمیزنن انگاربومیدیم

شوهرمم امروز کفرگف دیگ بخاطربی عدالتی خدا

هر کار خدا بی حکمت نیست. یکیو با پول امتحان میکنه یکی با می پولی. اما ادما هم بد شدن. تا پارتی نداشته باشی. نمیدونم هزار تا چون و چرای دیگه کارت پیش نمیره.

من ی استخدامی ثبت نام کردم قبول هم شدم. اما بخاطر بومی بودن ردم کردن. جالب اینجا بود اون مصاحبه گر میگفت نمیتونی ی نامه سوری درست کنی ک بومی حساب شی.... اینجوریه  زندگی در این عصر حاضر

اخه حق کیو بخورم  بخاطر چندر غاژ حقوق 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
هر کار خدا بی حکمت نیست. یکیو با پول امتحان میکنه یکی با می پولی. اما ادما هم بد شدن. تا پارتی نداشت ...

فقط ماییم ک دلمون میسوزع دقت کردی  هیجکس دلش برامانمیسوزه 

منوشوهرمم والا امروز گفتم دوباره برم تخمک بفروشم ولی میترسم اونسری هم باترس رفتم ولی خیلی دلم اتیشه ...

تو خونتون زیاد سوره واقعه بخون . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
2823
2791
2779
2792