2777
2789
عنوان

رزق و برکت

58 بازدید | 9 پست

چیکارکنم رزقو برکت بیادتوخونمون شرایط کارکردن ندارم جایی ندارم بچموبزارم بابچه هم ک کلا بم کارنمیدن  کاردرمنزلم اصن نی انگار طلسمم شوهرم بنده خدا سرکارهمش بش زورمیگن  اذیته چیکارکنم پولم نداریم کلاس برم یچی یادبگیرم  دیگ دارم فکرمیکنم ب خرابکاری کردن تابتونم پول درارم  شوهزم عصه نخوره  ولی جلوخودمومیگیرم چون ادمش نیستم تروخدابگین چیکارکنم باخودم میگم خودموزیرماشینی بندازم  اینازندگی کنن دلم اتیشه میشه بگین چ دعایی بخونم سرنماز چی بگم کارچی کنم خدارحمش بیادخستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی ی جایی از زندگی دیگه جا میزنی کم میاری.  . دقیقا من الان تو اون نقطشم.

منوشوهرمم والا امروز گفتم دوباره برم تخمک بفروشم ولی میترسم اونسری هم باترس رفتم ولی خیلی دلم اتیشه براشوهرم ک حسرت ماشین روداره میریم بیرون خیره میشه ب ماشینا همش درحال قرض دادنه هیچی هم نداره خانواده هامون سرنداری  ی زنگ نمیزنن انگاربومیدیم

شوهرمم امروز کفرگف دیگ بخاطربی عدالتی خدا

هر کار خدا بی حکمت نیست. یکیو با پول امتحان میکنه یکی با می پولی. اما ادما هم بد شدن. تا پارتی نداشته باشی. نمیدونم هزار تا چون و چرای دیگه کارت پیش نمیره.

من ی استخدامی ثبت نام کردم قبول هم شدم. اما بخاطر بومی بودن ردم کردن. جالب اینجا بود اون مصاحبه گر میگفت نمیتونی ی نامه سوری درست کنی ک بومی حساب شی.... اینجوریه  زندگی در این عصر حاضر

اخه حق کیو بخورم  بخاطر چندر غاژ حقوق 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
منوشوهرمم والا امروز گفتم دوباره برم تخمک بفروشم ولی میترسم اونسری هم باترس رفتم ولی خیلی دلم اتیشه ...

تو خونتون زیاد سوره واقعه بخون . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱