2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

113 بازدید | 13 پست

چقد آدما نامرد و بی معرفت شدن. با یکی از دوستام سالها دوست بودیم. یعنی سر کار باهاش دوست شده بودم. بیرون می رفتیم و.....  چند وقته که از اونجا رفته. دو بار بش زنگ زدم جواب نداد. پیام دادم رفتی و دیگه محل نمی ذاری جواب نداد   دوباره پیام دادم فک نمی مزذم انقد بی معرفت باشی بازم جواب نداد. واقعا چقد بی‌شعور. شما بودین چی کار می کردین. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معرفت در گرانیست که به هرکس ندهند 

یه گور باباش بگو از زندگیت بندازش بیرون 

از دوست و دوست بازی چیزی برات در نمیاد بچسب به خانوادت 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

پیام دومی رو هم نمیدادم 

و دیگه خبرشو نمیگرفتم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

چرا خودتو سبک میکنی؟؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

معرفت در گرانیست که به هرکس ندهند  یه گور باباش بگو از زندگیت بندازش بیرون  از دوست و دو ...

واقعا. فک می کردم آدمه. ولی اوج بیشعوریه که بی دلیل حتی جواب دوستتو ندی. 

پیام نمیدادم خلایق هر چه لایق

چندسال دوست بودیم. با هم بیرون می رفتیم. من همش زنگ می زنم حالشو می پرسیدم و..... آخرشم این بیشعوری رو درآورد. اوج بیشعوریه که دوست آدم اینطوری کنه و حتی جواب نده 

من بودم دیگه سراغش رو نمیگرفتم.میذاشتم خودش بیاد توضیح بده دلیل کاراشو.در غیر این صورت ارتباطم رو با ...

این همه دوست بودیم. بیرون می رفتیم. اوج بیشعوریه که دوست آدم حتی جواب نده