سلام دوستان من چندسال پیش همه طلاهامو فروختم حتی حلقه ووهیچ طلایی نداشتم. هفته پیش رفتم یک نیم ست طلا برداشتم. کل طلاهام همینه. الان حدود ۳۰ملیون پول دارم به نظر شما چی بخرم دوباره؟؟ دستبند ندارم حلقه ندارم النگو هم ندارم بین اینا کدوم واجبتره که بخرم؟؟؟؟
عزیزم هروقت خودتون خواستین بخرین یه ست جدید و عالی بخرین. هیچوقت به کسی که سلیقش با شما یکی نیست به این صراحت اینجوری صحبت نکنید. شاید این تنها دلخوشی یکنفر هست که شما دارین اینجوری تخریبش میکنید
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
عزیزم هروقت خودتون خواستین بخرین یه ست جدید و عالی بخرین. هیچوقت به کسی که سلیقش با شما یکی نیست به ...
سلام عزیزم ممنون بابت پیامتون. من دنبال نیم ست سبک و مناسب بودم قیمت مناسب طرح های فانتزی داشت مثل طرح پروانه و فرشته ولی اینا مناسب مهمانی مثل نامزدی و عروسی نیستن میخواستم هم قیمتش مناسب باشه هم حق انتخاب نداشتم چون از مغازه آشنادمیخواستم خرید کنم که کلا ده درصد کشید روی طلا وگرنه توی بقیه طلا فروشیا هزارتا طرح شیک و زیبا بود
عزیزم هروقت خودتون خواستین بخرین یه ست جدید و عالی بخرین. هیچوقت به کسی که سلیقش با شما یکی نیست به ...
وقتی کسی نظر میخواد منم نظر واقعی مو میگم چرا باید الکی بگم قشنگ و تعریف کنم این نیم ست اصلا مناسب یه خانم جوون نیست این همه مدل زیبا میتوته یه مدل دیگه انتخاب کنه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖