2777
2789
عنوان

تاخیر حرکتی کودک و نوار مغز

240 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم کسی اینجا هست بچه گلش تاخیر حرکتی داشته بتونه به سوالم جواب بده . من دخترمو متخصص کودکان ارتوپدی بردم کلی ازمایش داده گفتن راه میفته سالمه بردم فوق تخصص مغز و عصاب فقط داد زد گریه کرد اونجا ازش خواستن نوار مغز بگیرن واینستاد نخابید نوار مغز ازش نگرفتن بعدش رفتیم پیش فوق تخصص مغز و عصاب گفت شما یعنی من وپدرش  فرم پر کنید و تست تکامل پیش مشاور  بدیدم کسی میدونه چجوریه بهم توضیح بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوار مغز ک همین جوری نمی گیرن.. 

دارو میدن بچه خواب عمیق میره.. بعد ازش نوار میگیرن. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

سلام عزیزم بچت اختلال خواب و بدغذا و بدقلق نیست حرف میزنه؟ اشاره کنی به دور میفهمه ؟حرفاتکنو میفهمه ازت درخواست آب و یا غذا داره بگی مامان آب میخوری میگه آره بعد عضلاتش دست و پا شله؟ چهاردست و پا میره چندسالگز تونست خودش بشینه؟

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

عزیزم بعضی بچه علل دکتری دارن.. 

بعضی ها ک مث بچه شما آزمایش ها سالم بوده.. ممکنه سنگینی چله افتاده باشه روش.. 

بده ی نفر کار بلد چله رو برداره 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

ی روش برداشتن چله ک هزینه ایی هم نداره و اکثرً موثر هست.. 

من از قدیمی شنیدم.. 

شاید ساده باشه.. ولی خیلی ها نتیجه دیدن

به وسایل تکیه میده یا می گیره می ایستع تعادل ایستادن نداره

باید ببری کاردرمانی گلم.فقط میزاره حمومش بدی یا لباس تنش کنی قشقرق به پا نمیکنه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
سلام عزیزم بچت اختلال خواب و بدغذا و بدقلق نیست حرف میزنه؟ اشاره کنی به دور میفهمه ؟حرفاتکنو میفهمه ...

چهار دست و پا راه میره بعد گوشی رو بخاد اشاره می کنه غذا خوب میخوره . اصلا نمیخابه تا صبح بیداره