2777
2789
عنوان

سحر خیزا🤍🌸

76 بازدید | 11 پست

بچه ها اونایی که سحر خیرن یعنی ساعت ۶ اینا دیگه بیدارن و خیلیم سرحالن میشه راهکارتونم بگید؟

و اینکه قرص یا مکملی میشناسید که خودتون یا اطرافیانتون اونو مصرف کرده باشن و خیلی فرش ترشون کرده باشه؟

مرسی❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده از پنجو نیم بیدارم زود میخوابم دیگه ده خوابم بیشتر اوقات گاهی تا دوازده بیدارم ولی بازم زود بیدار میشم عادت کردم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بنده از پنجو نیم بیدارم زود میخوابم دیگه ده خوابم بیشتر اوقات گاهی تا دوازده بیدارم ولی بازم زود بید ...

اره همین عادته خیلی مهمه

خیلیم عادت خوبیه😍

اره همین عادته خیلی مهمه خیلیم عادت خوبیه😍

مادر شوهرم 72سالشه باور کن خیلی سالمه خیلی ،همشم بخاطر سحر خیزی و تغذیه سالمشه،دندون خراب نداره شاید باورش سخت باشه ولی خودم اگه از کسی می‌شنیدم باور نمیکرد،البته خودش میگه 72ولی یه جای کار میلنگه بیشتره سنش ناقلا نمیگه منم شناسنامشو ندیدم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مادر شوهرم 72سالشه باور کن خیلی سالمه خیلی ،همشم بخاطر سحر خیزی و تغذیه سالمشه،دندون خراب نداره شاید ...

اره واقعا خیلی تاثیر داره ایشالله که تا …همینجوری بمونن🤍

همچنین واسه کسایی که میخوان درس بخونن خیلی این عادت تاثیر گذاره

نمیتونم زودتر از دوازده اصلا🥲

بعد ازظهرها نخواب 

شروع کن زود بری به تخت خواب  عادت میکنی زود بخوابی

شامم سبک بخوری تاثیر داره

منم اوایل عادت نداشتم الان بین ۹ تا ۹:۳۰ میخوابم ۵ بیدار میشم

بعد ازظهرها نخواب  شروع کن زود بری به تخت خواب  عادت میکنی زود بخوابی شامم سبک بخوری تاث ...

مرسیی❤️