2777
2789
عنوان

دلم خیلیی گرفته

93 بازدید | 16 پست

بچه ها من واقعا حس بدی دارم انگار یه کوه رو دلم سنگینی میکنه ،هیچ وقت نشد اونچیزی که میخواستم و هربار سر هر موضی گفتم شده دیگه چی میشه کرد ولی جدیدا دیگه نمیکشم واقعا این همه فشار روحیو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همیشه سعی کنین نا امیدی رو پشت در بزارین چون جلوی موفقیت رو میگیره

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
منم دلم گرفته خیلی خیلی 

خیلی حالم بده امروز حس کردم کم آوردم نه میتونم به خواسته هام برسم نه به عشقم نه به هیچچچی هیچی تلاشم میکنما تهش هیچییی دیگم از الکی خوش کردن خودم خستم انگار یکی خفم داره میکنه جلوی پدرمم الکی باید نشون بدم اکیم چون باز همون خودش باهام دعوا میکنه که چته

همیشه سعی کنین نا امیدی رو پشت در بزارین چون جلوی موفقیت رو میگیره

خیلی تلاش کردم هر طوری بگی ناامیدم نشدم اما هر دری زدم بسته بود شاید بگی مصلحته ولی تا کی مصلحت توی حال بد منه؟

خیلی حالم بده امروز حس کردم کم آوردم نه میتونم به خواسته هام برسم نه به عشقم نه به هیچچچی هیچی تلاشم ...

بابات با ازدواجت مخالفه چرا؟؟ 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
بابات با ازدواجت مخالفه چرا؟؟ 

با ازدواجم مخالف نیس مشکل ازدواج نیس میگم بابام کلا دوستت داره پیشش بگم خیلی شادم الکی ،گفتم به عشقم نمیرسم چون پسری ک میخواستم اصلا منو ندید اصلا نخواس در واقع کسانی که منو میخواستن کسایی بودن که حسی بهشون نداشتم کافی بود یکیو بخوام تا هیچی نشه تهش ،مشکلمم فقط عشقی نیس در کل هرچی تا الان خواستم نشده

خیلی تلاش کردم هر طوری بگی ناامیدم نشدم اما هر دری زدم بسته بود شاید بگی مصلحته ولی تا کی مصلحت توی ...

اصلا من با مصلحت موافق نیستم اینها بخاطر یکسری افکار منفی هست که اجازه ورود اونها رو به ذهنمون میدین

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
اصلا من با مصلحت موافق نیستم اینها بخاطر یکسری افکار منفی هست که اجازه ورود اونها رو به ذهنمون میدین

افوار منفی گلم واسه کسیه ک ی جا بشسنه منتظر معجزه باشه بگه زندگیم بده من تلاش میکنم تا ته تهش تهشم هیچییی نیس واسم 

افوار منفی گلم واسه کسیه ک ی جا بشسنه منتظر معجزه باشه بگه زندگیم بده من تلاش میکنم تا ته تهش تهشم ه ...

میدونه حتما با یک مشاور صحبت کنین خیلی تاثیر داره

میدونه حتما با یک مشاور صحبت کنین خیلی تاثیر داره

شرایطشو داشتم چشم گلم ولی میدونی حس کردم دارم از حس درد منفجر میشم ،تهش واسه این اومدم تاپیک زدم. حتی تاپیکای قبلمم بخونی گوشه ای از تلاش واسه عشقم که هیچییی نشد تهشو میبینید 

با ازدواجم مخالف نیس مشکل ازدواج نیس میگم بابام کلا دوستت داره پیشش بگم خیلی شادم الکی ،گفتم به عشقم ...

عزیزم بابات خیلی دوست داره براش مهمی پس خوشحال باش عزیز من تواز کجا میدونی اونی که میخوای بهترین هس برات شاید برات بدترین بوده وخدا دوست داشته که نشده به کیس های ازدواجت عاقلانه نگاه کن عشق هم با معاشرت انشاالله به وجود میاد

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
عزیزم بابات خیلی دوست داره براش مهمی پس خوشحال باش عزیز من تواز کجا میدونی اونی که میخوای بهترین هس ...

گلم من منطورمو توی پیام خیلی خوب نمیتونم برسونم مشکل فقط کیس ازدواج نیس بابامم اصلا مسئلش ازدواج نیس یه سری موضوعات هس که بخوام بگم توی ۱۰ نا تاپبک جا نمیشه در کل میخواستم بگم از هیچی شانس ندارم