2821
2789
عنوان

خیانت😞

244 بازدید | 16 پست

سلام شوهرم چند روز پیش ر و ب ی ک ا ی منو هک کرده من امروزیه کاری داشتم روبیکامو که حذفش کردم دوباره نصب کردم دیدم شماره دختر تومخاطباشه ینی باهک روبیکای من مخاطبای اون برای من اومدن همشونم ناشناس سیوکرده بود گفتم توکه نمیشناختی چراسیوکردی جوابموبه خوبی نمیده دختره ام همونه که قبلاعاشق شوهرم بوده شماره اون سیو بودخیییلی دلم گرفته ازدست اینکارش اونکه میگه من دوسش نداشتم و ندارم پس چرا بهش محل میده اون پیگیرشه این چرا محل میده دوستان میشه راهنمایی کنیدمشکلاتم دیگه دارن دیونم میکنن 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم بگم اون دختره خیییلی پیگیرزندگی من وشوهرمه چندین بارم ازطریق گوشی خواسته خودشوبه شوهرم نزدیک کنه من مچشوگرفتم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
چجوریاس؟!

چی؟

هوف لعنت ب این مردای خیانت کار نمیدونم اگدمارا نمیخایین خوب برین با همون ک‌میخاین چرا مارا عذاب میدی ...

مشکل اینه همرو میخان 

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍
هوف لعنت ب این مردای خیانت کار نمیدونم اگدمارا نمیخایین خوب برین با همون ک‌میخاین چرا مارا عذاب میدی ...

نمیدونم دیگه خسته شدم 

نمیشه به ادما یاد داد که خوب باش وفادار باش مگه من چمه که با یکی دیگه می پری 

یه ادم یا آدمه و خودش می فهمه یا نیست و نمی فهمه و مورد دوم به زور سر نیزه هم نخواهد فهمید

پس یا آدم میذاره میره پی کارش یا می مونه و زندگیشو می کنه 

حالت سومی وجود نداره و نمیشه آدما رو به زور وفادار یا عاشق یا با اصالت و نجیب کرد

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
امده تورو هک کنه خودش هک شده

خدازدپس کمرش5771

حرف مفت میزنه پرینت خطش رو بگیر شاید در ارتباطن باهم

نمیتونم دسترسی ندارم 

تو رو هک کرده و بعد مخاطباش برای تو اومده؟

بله