ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
به احتمال خییلی قوی دوقلو میشه ولی بعضی مواقعه یسری قرصا هستن تا ۴ قلو ممکنه.
ولی من دختر خالم دکتره زنان هس گف میشه با قرص دوقلو باردار شد
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
دوقلو دارم و یه تک، خداروشکر که بچه تک قلو رو تحربه کردم، دوقلو بچه مادر نمیبینه، آغوش نمیبینه، شیر مادر نمیخوره له اون صورت، مادر و پدر همیشه خسته همیشه بیخواب همیشه عصبی، ما که فنا شدیم خداروشکر الان بزرگ شدن ولی تا اخر همینطوره عزیزم، کلاس اولشون سختهوو....
ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
اع چه خوب😍 یه سری سختیا داره ولی به نظر من خوبه دیگه با یه بارداری تموم میشه
دقیقااا ، این دخترخالمم همینو میگف
میگف به کسایی و حوصله بارداری و شرایطش رو ندارم خودم میگم یبار دوقلو بیارید خیلی بهتره