2777
2789

اره ، قرص

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینا احتمالشو زیاد میکنه یا حتما دوقلو میشه؟

به احتمال خییلی قوی دوقلو میشه ولی بعضی مواقعه یسری قرصا هستن تا ۴ قلو ممکنه.

ولی من دختر خالم دکتره زنان هس گف میشه با قرص دوقلو باردار شد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

به احتمال خییلی قوی دوقلو میشه ولی بعضی مواقعه یسری قرصا هستن تا ۴ قلو ممکنه. ولی من دختر خالم دکتر ...

اع چه خوب😍

یه سری سختیا داره ولی به نظر من خوبه دیگه با یه بارداری تموم میشه

۳ قلو داری شما؟😍 چرا عزیزم

دوقلو دارم و یه تک، خداروشکر که بچه تک قلو رو تحربه کردم، دوقلو بچه مادر نمیبینه، آغوش نمیبینه، شیر مادر نمیخوره له اون صورت، مادر و پدر همیشه خسته همیشه بیخواب همیشه عصبی، ما که فنا شدیم خداروشکر الان بزرگ شدن ولی تا اخر همینطوره عزیزم، کلاس اولشون سختهوو....

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
اع چه خوب😍 یه سری سختیا داره ولی به نظر من خوبه دیگه با یه بارداری تموم میشه

دقیقااا ، این دخترخالمم همینو میگف   

میگف به کسایی و حوصله بارداری و شرایطش رو ندارم خودم میگم یبار دوقلو بیارید خیلی بهتره 

هزینش زیاده؟

به اندازه دوتا بارداری فک نکنم باشه

ولی خب هزینه دقیق نمیدونم