2777
2789
عنوان

علائم یه فرد معتاد چیه ؟

3480 بازدید | 39 پست

سلام من با یه پسر چند ماهه تو رابطم رفتارش همیشه باهام خوبه صبوره بد اخلاق نیست پرخاشگر نیست بی قرار نیست چند ماهم با هم روزی دوازده ساعت کار کردیم روبه روی هم چیز غیرعادی ازش ندیدم ولی زیر چشماش سیاهی داره یکم و رنگ و روش زرده یکم دوستام همه بهم میگن معتاده فقط به خاطر همین دلیل میخواستم بپرسم که کسایی که توی خانوادشون فرد معتاد هست چه علائمی دارن چه جسمی و چه رفتاری؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغره ، لباش به سیاهی میره ، رنگش زرده ، بعضی موقعه ها چشاش یطوریه قرمز میشه 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

وقتی مصرف نکنند   علایم سرماخوردگی پیدا میکنن آبریزش بینی

دیگه‌ چه علائمی پیدا میکنن؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻
لاغره ، لباش به سیاهی میره ، رنگش زرده ، بعضی موقعه ها چشاش یطوریه قرمز میشه 

نه نه لاغره نه لباش سیاهه نه چشماش حالت غیر عادی داره فقط رنگش زرده خیلی کم به نظرت میتونه معتاد باشه؟

یعنی اصلااااااا نگفتی شاید کمبود اهن داره این

نه انقد حالم بد بود به همچین چیزی فکر نکردم اصلا 

معتادای اطرافمون بوی تریاک میدن😁

یه وقتایی خیلی سرخوشن، بیخیال و راحتن

از حالتشون مشخصه ولی نمیدونم چطور توصیفش کنم

من چون داداشم معتاد بود دیگه هر کیو میبینم حالتاش شبیه داداشم باشه شک میکنم معتاده ، بعد متوجه میشم شکی که داشتم درست بوده😃

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
منگی قرمزی چشم ها 

نداره هیچ کدوم از اینارو فقط همون یکم رنگ‌ و‌روش زرده رفتارشم همیشه ثبات داره 

همین که مصرف نشه عصبی هم میشن

آدم صبوریه خیلی خیلی کم عصبی میشه اونم در حدند دقیقه

ببرش آزمایش

خوب کلی راه هست برای پیچوندن که جواب ازمایشو منفی کنن من چطوری ببرمش؟