2777
2789
عنوان

وام ازدواج

1023 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من امروز برای وام ازدواج ثبت نام کردم بانک خاورمیانه انتخاب کردم الان به من ۱۸۰ میلیون میدن یا ۳۰۰ میلیونه ؟ شوهرم هفته پیش ثبت نام کرد خودش بانک آینده انتخاب کرد و امروز پیامک اومده بهش که بره شعبه بانک یعنی الان مدارک میگیرن ازش ؟ 

میخام اون وام ۳۰۰ تومنی بهمون بدن برای پول رهن خونه احتیاج داریم به نظرتون با قانونی که هفته پیش عوض شد بهمون ۳۰۰ تومن‌میدن یا ۱۸۰ تومنه امسال ؟

قانون واسه بعد عیده

اگه ۳۰۰ میخوای صبر کن تا بعد عید

من مدارک بردم منتظر واریزم ۱۸۰ میریزن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قانون واسه بعد عیده اگه ۳۰۰ میخوای صبر کن تا بعد عید من مدارک بردم منتظر واریزم ۱۸۰ میریزن

تا چند وقت بعد عقد فرصت داری برای وام ثبت نام کنی؟ منظورم اینه 1 سال 2 سال .....چند سال؟؟؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
تا چند وقت بعد عقد فرصت داری برای وام ثبت نام کنی؟

قدیما تا دوسال بود

اما بعد هی تمدیدکردن

الان ما تیر ۹۸ عقد کرده بودیم امسال اخرین فرصتمون بود

کسی که ۹۹ عقد کرده سال بعدم فرصت هست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قدیما تا دوسال بود اما بعد هی تمدیدکردن الان ما تیر ۹۸ عقد کرده بودیم امسال اخرین فرصتمون بود کسی ...

من امسال تیر عقد کردم تا کی به نظرت فرصت دارم ؟؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
قانون واسه بعد عیده اگه ۳۰۰ میخوای صبر کن تا بعد عید من مدارک بردم منتظر واریزم ۱۸۰ میریزن

الان اگه قبل عید ثبت نام کنیم و بعد عید بخان وام بدن ۱۸۰ میدن یا ۳۰۰ تومن ؟

من امسال تیر عقد کردم تا کی به نظرت فرصت دارم ؟؟

حالا حالاها وقت هست قشنگم اگه نیاز نداری فعلا نگیر حداقل تا بعد عید حتما صبرکن که ۳۰۰ بشه

الان اگه قبل عید ثبت نام کنیم و بعد عید بخان وام بدن ۱۸۰ میدن یا ۳۰۰ تومن ؟

هروقت ثبت نام کامل انجام بدی مدارک و ضامن و همه چی ببری و منتظر واریز باشی همون مبلغی که ثبت شده میدن یعنی همون ۱۸۰

اما اگه مدارک نبری و نری دنبالش ثبت نامت لغو میشه بعد عید دوباره ثبت نام کنی ۳۰۰ میدن

قسطش چنده؟

۱۸۰ ملیونی حدود ۱۶۳۶

۳۰۰ تومنی احتمالا حدود ۲ و هفتصد و خورده ای