2777
2789
عنوان

من ورفیقم...💔

337 بازدید | 23 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشد.بنده15سالم هست.من بادوتادوست بودم البته فامیلمونن. که نمیشه گفت.

من هفتم ینی 1سال پیش ازشون جدابودم یعنی دوتاشون توی کلاس ومنم ی کلاس.

به خاطرهمین من که خیلی به یکی ازدوستام نزدیک بودیم دیگه کم شد وبااون دوستیش بیشترشد....

به حدی که الان باهم میرن بیرون وکلا خیلی جورن..

من ازاون دوستم زیادخوشم نمیادچون رفتاراش زنندست....

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

خب الان چی میخوای بدونی؟
دوست بودن ک رابط عاطفی یا  ازدواج نیست...که بگیم هرکی فقط باید ی پارتنر یا یه همسر داشته باشهه...
ادم میتونه دوستهای زیادی داشته باشه ...این طبیعیه
دوست شما هم میتونه غیر از شما با فرد دیگه ای هم دوست باشه
شماهم باهاش قرار بذار برین بیرون باهم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه که جداشدیم وامسال تابستان که عضوپایگاه شدیم دوست دوستامو هم دیدم(دوست مشتروکشون که همون سال تحصیلی باهم رفیق شون)البته ازقبل می دونستم وچندباری دیده بودمش اما به خاطر ی دلایلی دوری می کردم...

داخل پایگاه همودیدیم کم کم گفت که رفتارت خوبه ومنم رفتم داخل اکیپشون.شدیم چهارنفره اون دوست زنندم زیادراضی نبودمی ترسیدجاش بگیرم..

منم کلاسم عوض کردم ورفتیم ی کلاس ک باهم نزدیک بشیم ولی انگاردورترشدیم.....

اون دوستی که منم دوستش دارم خیلی بیشتربادوست مشترکممون جورن وخیلی توبن ولی اون خیلی کم توجه می کنه مثلااون ناراحته گپ می زنه اما من...

اون مثلامیخابه میگه نخاب وگپ  بزنیم امامن.......

اینم بگم که من چون متاستفانه دوستای کمی داشتم خیلی حساسم واون دوستمم تامیبینه داریم‌گپ می زنیم میادیامیگه چ میگین؟

من به هیچکدوم دوستام وابسته نشده بودم ولی این دوستم...😣

این تنهادوسته که بیشتر۴ماه باهم بودیم ولی زیادتوجه نمیکنه...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

خلاصه که جداشدیم وامسال تابستان که عضوپایگاه شدیم دوست دوستامو هم دیدم(دوست مشتروکشون که همون سال تح ...

اینم بگم که من چندباری چون اجساس کردم که که اضافیم یکم دوری کردم اونم پرسیده لودچرااینکارمیکنه اون دوست زنندم به خاطرحسودیش گفت که دمدمی مزاجه😶

اینم بگم که من درسته نازک ونارنجیم ولی یکم رعایت می کنم وبه حالت قهرمیشم الکی امای بارگفت که چقدلوسی و....

بگین چیکارکنم؟🤕

15?

بل

خب الان چی میخوای بدونی؟ دوست بودن ک رابط عاطفی یا  ازدواج نیست...که بگیم هرکی فقط باید ی پارتن ...

منم غمم نیست اماخب وقتی می بینم ووجه نمیکنه ناراحت میشم

چیکارکنم؟

چیو چیکار کنی ؟

عزیزم شما سنت خیلی کمه واقعن این سایت مناسب سنت نیس اصلا و ابدا 

اینم اصلا مشکلی نیس ک برای  خودت بزرگش کردی 

به درک ک باهمن!

توام با خودت باش و از زندگی لذت ببر 

ناراحتم نباش.

منم سنم ک کمتر بود واقعن دلم می‌شکست از رفتار دوستام مثل الان تو 

بزرگ تر ک شدم  به خودم خندیدم 

وابستگی تو به دوستات درک میکنم و بهت پیشنهاد میکنم برات مهم نباشن 

از زندگی آت لذت ببر خانوووم گل 

چیو چیکار کنی ؟ عزیزم شما سنت خیلی کمه واقعن این سایت مناسب سنت نیس اصلا و ابدا  اینم اصلا مش ...

عزیزم بچه ها تو دبستان بهم دیگه تو مددسه چیزا زناشویی یاد میدن چرا سنش کمه؟اتفاقا بیاد اینجا سوال کنه بیگدار به اب نزنه بهتره که....

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
چیو چیکار کنی ؟ عزیزم شما سنت خیلی کمه واقعن این سایت مناسب سنت نیس اصلا و ابدا  اینم اصلا مش ...

درسته ولی مواظب هستم داخل چ سایتی بشم😊

ببین اینا گذراس منم دقیقا تو این سن و سالا تا ۱۷ سالگیم هم دوری میکردم بخاطر کمبود اعتماد بنفس هم شدید تا یکی واقعا باهاش راحت میشدم وابستش میشدم در حدی که به خودم شک میکردم که نکنه گرایش های متفاوتی دارم😑

ولی خب صرفا کار هورمون هاست

الانم دله خوشی از دوست ندارم ولی خب دیگه اون وابستگیه هم نیست بنظرم سخت نگیر سعی کن حساسیتتو کم کنی یا سرت رو گرم یه هنر یا یچیز متفرقه از مدرسه بکنی و خارج از مددسه دوست پیدا کنی مثلا توی کلاس زبان یا موسیقی یا یه کلاس هنریه خوب

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
ولشون کن برو پی عشق و حالت ، بزرگ میشی اسمشونم یادت نمیمونه😉😉😉 به چیزای خوب فکر کن 😘😘😘😘

تاحدودی موافقم اما واقعانمیشه اینطوری همه باهم دوستن توبمونی تنها...