2777
2789
عنوان

وجود جن در بدن

13597 بازدید | 112 پست

سلام دوستان علائم جن داشتن تو بدن چیه صبح سر کتاب باز کردم بهم گفت ترس داری مریض میشی گفتم اره خیلی استرسی هستم وهمیشه هم مریضم گفت جن داری یه خواهرم دارم مریض اونو برده بودیم براش سر کتاب باز کنیم گفت اون چیزیش نیست مشکل اعصاب داره ولی برا من گفت جن داری گفت اون نمیذاره باردار بشی

شما که قراره مادر بشی چرا به همچین خزعبلاتی اعتقاد داری؟

این کثافتام خوب بازاری درست کردن مردمو میچاپن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که قراره مادر بشی چرا به همچین خزعبلاتی اعتقاد داری؟ این کثافتام خوب بازاری درست کردن مردمو میچ ...

اتفاقا پول نگرفت گفت من نذر دارم اگر دوست داری بده نداری نده

شما که قراره مادر بشی چرا به همچین خزعبلاتی اعتقاد داری؟ این کثافتام خوب بازاری درست کردن مردمو میچ ...

واقعیه بچه همسایمون تسخیر شده بود ولی علائمش خیلی تابلو همه میفهمیدن چه مشکلی داره

واقعیه بچه همسایمون تسخیر شده بود ولی علائمش خیلی تابلو همه میفهمیدن چه مشکلی داره

من خیلی عصبیم یعنی زود عصبی میشم استرس زیاد دارم همیشه هم مریضم

اصلا جن وجود نداره ک مگه ثابت شده تو دنیا جن هست دروغه! زیاد نرو برات کتاب باز کنن ب جاش قرآن بخون ...

عزیزم توی همون قرآن هم یه سوره داریم به اسم جن

اون وقت جن وجود نداره؟!

خودم پدربزرگم این کاره بود ی مدت هم مردم رو رایگان درمان 

میکرد کارای خاصی داره 

ی ظرف میآورد دعا میخوند اون جن ها با صورت های زشت روی اب نشون داده میشدن و بعد با چاقو سرشون رو میزد 

Justice is revenge