2777
2789
همینجوری ببینم شما هم گرونه واستون

عزیزم کیلوبی پونصد برای بیشتریا گرونه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=324524618]هروز میخوریم روز بدون گوشت نداریم اصلا🤮[/QUOTEجدی میگی حتما اوضاع تون خوبه 

خب بغیراز گوشت هیچی نمیخوریم مجبوریم مرتب بخریم...ولی من زده شدم از بس هروز گوشت مرغ ماهی ولی چ کنم ن حبوبات میخوریم ن سوپی ن ساندویچی 😷..دیگه حقوقمون برا شکمه فقط 😄چاره ی دیگه ای نیس

خب بغیراز گوشت هیچی نمیخوریم مجبوریم مرتب بخریم...ولی من زده شدم از بس هروز گوشت مرغ ماهی ولی چ کنم ...

خوشبحالتون 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
خوشبحالتون 

یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟

یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی نمیخرید؟ پس حقوقو کجا مصرف میکنید؟ البته قصد دخالت ندارم ولی میخام بدونم چجوریه برنامه ریزی میکنید ک نمیتونید هروز گوشت بخورید 

[QUOTE=324526577]یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟ یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی نمیخرید؟ پس حقو ...[/QUOTعزیزم گوشت کیلو ۶۰۰ هزار چجوری میشه هر روز خورد بنظرت حقوق ۹ تومن کرایه خونه ۴ تومن حالا ۳۰ روز باید با ۵ تومن سر کرد لباس خوراک مهمانی رفت آمد فکر نکنم کسی بتونه با حقوق کارگری هر روز گوشت بخور نمیدونم شما چقدر درآمد دارین ک هر روز هروز گوشت میخورین 

یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟ یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی نمیخرید؟ پس حقو ...

حقوقی نیست ک بخوایم جای مصرف کنیم چرا مرغ میخوریم ولی گوشت خیلی وقته نمیتونیم بخریم حالا اگ شما دوست داری بگو چجوری هر روز گوشت میخری با چ درآمدی 

[QUOTE=324526577]یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟ یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی ...

خب ما خداروشکر قسط و کرایه خونه نداریم...میمونه مهمونی و لباس وبیرون رفتن ک هرچی درامد داریم واسه همینا میره..ماه ب ماه گوشت واینا میخریم دیگه.

حقوقی نیست ک بخوایم جای مصرف کنیم چرا مرغ میخوریم ولی گوشت خیلی وقته نمیتونیم بخریم حالا اگ شما دوست ...

من همسرم ۲ ۳ تا کار داره ک از هرکدوم تقریبا ۶ ۷ ملیون درامدشه.ولی متغیره عموما...قسط و کرایه خونه نداریم...دیگه درامدمون فقط لباس و فریزر یخچاله دیگه همین حساب کتاب خاصی نداریم..