هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟
یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی نمیخرید؟ پس حقوقو کجا مصرف میکنید؟ البته قصد دخالت ندارم ولی میخام بدونم چجوریه برنامه ریزی میکنید ک نمیتونید هروز گوشت بخورید
[QUOTE=324526577]یعنی شما نمیخورید؟؟ مثلا چی میپزید ک بدون گوشت باشه؟ یعنی ماه ب ماه گوشت ومرغ وماهی نمیخرید؟ پس حقو ...[/QUOTعزیزم گوشت کیلو ۶۰۰ هزار چجوری میشه هر روز خورد بنظرت حقوق ۹ تومن کرایه خونه ۴ تومن حالا ۳۰ روز باید با ۵ تومن سر کرد لباس خوراک مهمانی رفت آمد فکر نکنم کسی بتونه با حقوق کارگری هر روز گوشت بخور نمیدونم شما چقدر درآمد دارین ک هر روز هروز گوشت میخورین
توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره
من همسرم ۲ ۳ تا کار داره ک از هرکدوم تقریبا ۶ ۷ ملیون درامدشه.ولی متغیره عموما...قسط و کرایه خونه نداریم...دیگه درامدمون فقط لباس و فریزر یخچاله دیگه همین حساب کتاب خاصی نداریم..