2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

86 بازدید | 10 پست

دیشب دختر خالم حالش بد شد دل درد و حالت تهوع شدید بردنش بیمارستان بستری شد امروز صبح رفتیم دیدنش گفت برم خونشون و موبایلش و شارژرش رو از توی کیفش براش ببرم بیمارستان که حوصلش سر نره خالمم همراهش بود باباش هم فوت کرده کسی خونشون نبود رفتم کیفش رو بردارم درش باز بود همش ریخت کف اتاق دو تا قرص خورده شده دیدم که برام شکل قرصا عجیب بود چون توی هر کدوم فقط یک دونه جای قرص بود روش نوشته تنسی جفتش رو هم خورده اول فکر کردم قرص برنج یا قرص برای خودکشیه ولی داروخانه گفت قرص اورژانسی هست و برای بارداری میخورن خیلی ناراحتم نمیتونم برم بیمارستان بنظرتون چیکار کنم؟

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مجرده و ابنا رو خورده بگو خالت کلاهشو بزاره بالاتر

اینجوری نگو اره مجرده واقعا هم ناراحتم هم دلم براش میسوزه هم از مادر و پدرش ناراحتم که دخترشون رو مواظب نبودن

دیگه برو حالا اون خورده دیگه

اخه اینقدر ادم محجوب و ساده ای هست که نگو ابروهاش هنوز پیوسته اس وسطش رو هم برنداشته

اخه اینقدر ادم محجوب و ساده ای هست که نگو ابروهاش هنوز پیوسته اس وسطش رو هم برنداشته

ساده تویی ک فکر میکنی اون سادس

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اون قرص خورده تو میخوای گه دختر خالتو بخوری

تو واقعا بیشعوری نفهم خب یه دختر ساده که همه رو سرش قسم میخورن این قرص رو خورده که ناراحتم اگه تو میخوردی برام مهم نبود چون احتمالا برات عادیه اینقدر هم عوضیی که هیچ کسی برات مهم نیست دخترخاله و غریبه برات یکیه

ساده تویی ک فکر میکنی اون سادس

شاید حق با تو باشه ولی اصلا انتظار نداشتم ما با هم بزرگ شدیم هیچوقت همچین چیزی ازش ندیده بودم

شاید حق با تو باشه ولی اصلا انتظار نداشتم ما با هم بزرگ شدیم هیچوقت همچین چیزی ازش ندیده بودم

منم ی دوست دارم همین حسو نسبت بهش دارم اما فهمیدم اشتباهه و خانم دروازه ای برا خودش

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐