2777
2789
چه نشونه هایی مثلا؟  واسطه هم نفرستم؟

نه بنظرم واسطه نفرست ، ببین مثلا اگه بعد یمدت خیلی مشتاق شد که بیاد درموردت بیشتر بدونه ، یا بطور خاصی نگات میکرد بدون اونم دوست داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بنظرم واسطه نفرست ، ببین مثلا اگه بعد یمدت خیلی مشتاق شد که بیاد درموردت بیشتر بدونه ، یا بطور خا ...

خب قبلا اینجوری بود واسه همینم من بهش پیام دادم، حتی خودش بهم گفت بهم زنگ بزن ولی از یه جایی بیشتر پا نمیده

به نظرم تا هنوز فرصت داری یه کاری کن اینو کسی داره بهت میگه که خودش هیچ فرصتی نداره

خودمم خیلی می‌خوام دوباره رابطه‌مو باهاش درست کنم ، حتی اگه شده یه دوست باشم براش ، ولی نمیدونم چطوری:)))

خودمم خیلی می‌خوام دوباره رابطه‌مو باهاش درست کنم ، حتی اگه شده یه دوست باشم براش ، ولی نمیدونم چطور ...

سر بحث رو باز کن بهش بگو اگر میدونستی یکی قبلا بهت علاقه داشته ولی هیچ وقت فرصت نشده بهت بگه چیکار میکنی 

سر بحث رو باز کن بهش بگو اگر میدونستی یکی قبلا بهت علاقه داشته ولی هیچ وقت فرصت نشده بهت بگه چیکار م ...

وای اون خیلی زرنگه اگه بهش بگم زود می‌فهمه منظورش خودم و خودشه😭 اول باید ببینم اصلا با یکی دیگه تو رابطه‌س یانه

وای اون خیلی زرنگه اگه بهش بگم زود می‌فهمه منظورش خودم و خودشه😭 اول باید ببینم اصلا با یکی دیگه تو ...

خب وقتی غیر مستقیم بگی بعدش هم میتونی بزنی زیرش هم فهمیده هم تو مستقزم نگفتی