2777
2789
وای، چرا اینجورین؟؟؟ 

البته من بعد اینکه وارد رابطه شد هنوز باهم دوست بودیم ، دوست صمیمیش شده بودم ، حالا از یطرف هی علاقم نسبت بهش بیشتر میشد ولی چون نمی‌خواستم برم بین رابطه یه نفر چیزی بهش نمیگفتم ، چند وقت پیش با زیدش‌ کات کرد ، منم سر یه چیزی باهاش کلا سرد شدم ، اما همین چند وقت پیش بهم زنگ زد ولی چند تا بوق که خورد قطع کرد ، دو یا سه روز پیشم بهم پیام داد حالمو پرسید و خیلی سرد بودیم هر دوتامون ، ولی خب ، با این همه وقت که گذشته و حتی من خودم باهاش سرد شدم هنوز دوستش دارم :)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته من بعد اینکه وارد رابطه شد هنوز باهم دوست بودیم ، دوست صمیمیش شده بودم ، حالا از یطرف هی علاقم ...

خب پس اونم دوست داشته، من اگر بودم الان که تنها بود خودم میرفتم سمتش اگر دوسش داشتم 

چون من خیلی تابلو ام به نظر خودم، هم پیام دادم چندبار الکی به بهونه های مختلف، هم بهش زل میزنم چند ب ...

پپسپس دلیله زول زدنش رفتارای شماس 

واینکه باوجودایناک گفتی توچت سرده انگارزیادمتمایل نیس ب سمتت بنظرم تون دیگ بهش پیام بده ن نگاه کنوزول بزن

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
خب پس اونم دوست داشته، من اگر بودم الان که تنها بود خودم میرفتم سمتش اگر دوسش داشتم 

چند ماهه ازش خبری نداشتم، حتی نمیدونم دوباره وارد رابطه شده یا نه ، حالا هر دوتامون همه چیو درمورد همدیگه میدونیم ولی باهم غریبه ایم:)

پپسپس دلیله زول زدنش رفتارای شماس  واینکه باوجودایناک گفتی توچت سرده انگارزیادمتمایل نیس ب سمت ...

هیچ وقت نمیاد سمتم به نظرتون؟  خودم بهش نگم؟  میترسم از دستش بدم

ببین یه امکان دیگه ام وجود داره اینکه ممکنه بعد اینکه حستو بهش گفتی رفتارش باهات تغییر کنه ، حالا این تغییر میتونه بد یا خوب باشه ، به عنوان یکی که تاحالا نتونسته اعتراف کنه میگم ، بهش بگو چه حسی داری چون ممکنه بعدش یه پشیمونی بزرگ باشه

خودت ک اصلا اصلابهش نگو ممکنه بیادممکنم هست نیاد

عزیزم ادمیکه ماله توباشه لازم نیس هیچکاری بکنی تابدستش بیاری حماقت نکن

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
چقدر حیف عشقی که اینجوری از بین میره 

البته بعد اینکه با زیدش‌ کات کرد ، چند بار ازش پرسیدم از اینکه داری کات می‌کنی مطمئنی؟ بعد می‌گفت اره ولی خودم حس میکردم هنوز اکسشو دوست داره .. برای همین حتی بعد کات کردنش دوباره نگفتم دوستش دارم .

ببین یه امکان دیگه ام وجود داره اینکه ممکنه بعد اینکه حستو بهش گفتی رفتارش باهات تغییر کنه ، حالا ای ...

ااخه میدونه من خوشم میاد ازش ولی یه جوری نشون نمیده که اوکی هست

ااخه میدونه من خوشم میاد ازش ولی یه جوری نشون نمیده که اوکی هست

فعلا بهش نگو چیزی ، باشه؟ 

بزار یکم بگذره ببین چی میشه اگه خودش به نشونه هایی میداد که دوست داره بعد بهش بگو  

خودت ک اصلا اصلابهش نگو ممکنه بیادممکنم هست نیاد عزیزم ادمیکه ماله توباشه لازم نیس هیچکاری بکنی تا ...

بخدا خیلی دوسش دارم از خدا میخوام فقط یک ماه بهم بدتش بعد منو ببره از دنیا ولی داشته باشمش