من چند روزه گرفتم و از دوربینش راضی ام از شارژدهی و همه چیش هم خیلی راضیم و طراحیش هم از a24 بهتره دوربینش بیرون زدگی خفن تری داره و بنظر من خوبه حالا نمیدونم
من چند روزه گرفتم و از دوربینش راضی ام از شارژدهی و همه چیش هم خیلی راضیم و طراحیش هم از a24 بهتره د ...
سلام ببخشید هنوزم از گوشی a15 راضی هستید؟
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دوربینش چطوره؟ میتونین چند تا عکس ازش بزارین؟ من خیلی وقته دنبال این گوشیم ولی هیچجا بررسی دوربینش ن ...
سلام .. تو دجی کالا بزنین کامل تحلیلش رو گذاشته مقایسه اس با بعضی گوشی های هم رده هم گذاشته این کار دجی کالا خیلی مفید بوده ب شخصه برای من ... میزنی گوشی a15 میری داخل یکی ای گزینه ها صفحه رو ک کمی کشیدی بالا میبنی ویدیو گذاشته مثلا مقایسه آ۱۵ با فلان گوشی یا مثلا دوربین خوبه این گوشی و ... مطمئنم برات مفید میشه
من چند روزه گرفتم و از دوربینش راضی ام از شارژدهی و همه چیش هم خیلی راضیم و طراحیش هم از a24 بهتره د ...
سلام گلم چطوره؟
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃