زمانی که فشار بدنت بیفته پایین مغز به بدن شوک وارد میکنه یا جلوی مرگ ناگهانی رو بگیره که اون موقع احساس میکنی یچیزی محکم به بدنت برگشت یا معمولا احساس میکنی از ارتفاعی افتادی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یبار قبل خواب کلللی ذکر گفتم همون تسبیحات نمازو و....بعد موقعی که داشت خوابم میبر یه حس خیییلی خوبی بهم دست داد یه شادی که هیچوقت قابل وصف نیست انقدر حالم خوب بود که یه لحظه حس کردم دارم می می رم
بعد زود پا شدم دوباره خوابیدم
فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن
واقعیت. با خواب روح به صورت موقت و ناخودآگاه از بدن خارج و به مکان ها و زمان های شناخته یا ناشناخته و آسمان ها سفر میکنه و از گذشته و آینده انسان خبر میده.