2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 50 پست
مطالعه کردم که میگم

اگه مطالعه داشتی میدونستی موقع تشکیل یاخته تخم گامت پدر و  مادر و نصف ژن هاشون با هم ترکیب و یاخته تخم تشکیل میشه و نصف ژن ینی گروه خونی ام نصف نصف مال پدر و مادره و اینجوری نیست ک فقط مال پدر ب ارث برسه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا واقعا ناراحت کنندس که اینقدر سوادشون کمه  همش سره این باهم بحث داریم همش میخواد بمن ...

بذار بگه یه گوشت در یه گوشت دروازه ، والا🤷🏻‍♀️

همین پدرشوهرم اوایل اسم دخترمو یه چیز دیگه صدا میزد منم هیچی نگفتم آخر خودشون خسته شدن از حماقت خودشون

به خدا ازبس سواد ندارن نمسفهمن

واقعا از بیسوادیه 

مامان منم از قدیما ک اینطور شنیده بود ک بچه مال پدره و ... ی سری لگانقد عصبی شدم رفتم همه کتابامو ریختم جلوش قشنگ توضیح دادم ببین بچه نصف نصفه و خداروشکر متقاعد شد 

به خدا واقعا ناراحت کنندس که اینقدر سوادشون کمه  همش سره این باهم بحث داریم همش میخواد بمن ...

البته اسی یه مقدار هم از کرمشونه ها مادر شوهر منم همش چرت وپرت میگه اعصاب منو خرد کنه من که اعصابم خرد نمیشه  همزمان از خودم پذیرایی میکنم  به ههدفش نمی رسهاگه ببینه اعصابت خرد میشه هر روز بیشتر ازین حرفا میزنه یه جورایی هم احساس میکنم وقتی عروس بچه دار میشه چون موقعیت اش محکم تر میشه بعضی مادر شوهر ا. حسودی شون میشه

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
اخه حرصم میگیره خواهر

ممن وقتی کنار این افراد هستم و احساس می‌کنم درک نمی‌کنند و یا سواد پایینی دارند کلاً می‌رم رو سایلنت چون اعصابم به هم می‌ریزه همینم به شما توصیه می‌کنم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊