2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه حوصله ای داری من بودم میگفتم درسته🥴

پدرشوهر منم خیلی حرف میزنه یه چیزای عجیبی میگه اصلا من فقط نگاش میکنم☹️😂

یبار داشت خاطره تعریف میکرد برام یهو رسید به کلمه چمن بعد خیلی جدی بهم گف چمن میدونی چیه؟همون سبزااا!!!منم گفتم اهاااا🤣🤣🤣🤣

ب خدا من کلی راجعبش خوندم میگم باز میگه ن

درکت میکنم 

فقط بحث نکن بگو باشه شما راست میگی 

وقت تلف کردنه بحث با بیسوادای بی منطق 

البته ک قدیمی بودنشونم بی تاثیر نیست

مثه بعضیا ک میگن مثلا زنه دخترزاست بریم برا پسرمون ی زن دبگه بگیریم بچش پسر شه در صورتی ک نمیفهمن ژن پدر جنسیت بچه رو تعیین میکنه ن مادر 🤦‍♀️

البته شما درست میگی، ولی فکر کنم وقتی پدر یا مادر مشترک دارن نمیگن ناتنی

اگه پدر و مادر دوتاشون یکی باشه تنی اگه یکیشون مشترک باشه ناتنی اگه هیچ کدوم مشترک نباشه که  اصلا خواهر برادر نمیشن

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

چه جالب 🙂 منم فکر می‌کردم ناتنی یعنی کلاً پدر و مادر مشترک نداشته باشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وای چه حوصله ای داری من بودم میگفتم درسته🥴 پدرشوهر منم خیلی حرف میزنه یه چیزای عجیبی میگه اصلا من ...

به خدا واقعا ناراحت کنندس که اینقدر سوادشون کمه 

همش سره این باهم بحث داریم همش میخواد بمن بگه که بچه دارکه شدی بچت ازخون ماست ازتونیس

من شوهرم و برادرشوهرم فقط از مادر یکی هستن کسی جرات نداره بگه ناتنی.همشم بچه منو ربط میدن ب برادر شوهرم میگن وای فلان چیزش عین اونه آخه خون خون رو میکشه و... از این چرت وپرت ها

اگه پدر و مادر دوتاشون یکی باشه تنی اگه یکیشون مشترک باشه ناتنی اگه هیچ کدوم مشترک نباشه که  اص ...

من فکر می‌کردم مثلاً پدر و مادر یه بچه دارن، یه بچه هم به سرپرستی می‌گیرن، این میشه ناتنی ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...