2777
2789
عنوان

به نظرتون مامانم کنترلگره ؟

99 بازدید | 15 پست

من خودم مذهبی ام ولی نمیدونم چرا برای نماز تنبلیم میشه بیشتر اوقات دیر میخونم یا بعضی وقت ها نمازم قضا میشه بعد مامانم روزی چند بار میپرسه نمازتو خوندی منم عصبانی شدم گفتم اصلا نمیخام بخونم بعد مامانمم گفت ادم بی نماز برکتو از خونه میبره بابات این همه زحمت میکشه تو با بینمازی برکتو از خونمون بردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خیلی یاداواری کنه دیگه فک میکنی از خودت اختیاری نداری

بهش خودت بگو 

بگو امروز کامل خوندم 

بدونه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
وقتی خیلی یاداواری کنه دیگه فک میکنی از خودت اختیاری نداری

هر وقت گفت بهش بگو مرسی که یاد آوری می کنی ولی ساعتم رو کوک می کنم یادم نره اینطوری که یاداوری می کنی فکر می کنم نماز خوندنم دست شماست من اگه بخوام نماز بخونم برای خدا می خونم

25 سالمه ازدواج کردم واقعا چرا باید همه چیز رو برای مامانم توضیح بدم اون یک ادم مستقل هست من هم هستم

خب خونه خودتونی یا خونه پدرت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یکم لحنش تند بوده .ولی بدون قصدش خیره فقط راهشو بلد نیست . دختر من یازده سالشه . به وضوح یادش میره نمازشو بخونه .مثلا سرگرم درس یا بازیه زمان میگذره . من چیزیش نمیگم ولی اگر ببینم یک ساعت مونده به فرصت نمازش یادش میارم . چندبار یادش نیاوردم قضا شد خودش اون حس بدشو تجربه کرد حالا میگه یادم بیار . 

مامان شما هم یکم تند حرف زده ولی نمیشه از همه توقع داشت شیک و اتو کشیده رفتار کنن. رفتار ادما برگرفته از خیلی چیزا هست از کودکیشون تربیت والدینشون که نسل قبل حسابی سخت گیر بودن . از چیزایی که شنیدن و باور دارن . مثلا من یکی رو میشناسم مذهبی و معتقد به نماز اول وقته . دیرم که بچه ۹ ساله شو با چونه و دعوا و کلی ناراحتی وادار میکرد حتما و لزوما اول وقت نماز بخونه . من نمیگم نماز اول وقت بده عالیه حرفی هم توش نیست ولی به نظر من با این روش چه فایده ؟ 

من خودم یادمه اوایل نمازامو جدی نمیگرفتم ولی بهش فکر میکردم ترکش هم نکردم از ۱۴ ۱۵ سالگی خودم به این نتیجه رسیدم که میخوام بخونمش. به نظرم فقط بلوغ شرعی مهم نیست  این بلوغ عقلی در هر کسی یه موقعی رخ میده حتی سن های بالاتر به شرطی که بخواد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
25 سالمه ازدواج کردم واقعا چرا باید همه چیز رو برای مامانم توضیح بدم اون یک ادم مستقل هست من هم هستم

واقعا چرا ؟ من فکر کردم یه نوجوون مجردی توی خونه. روی چه حسابی نماز نخوندن شما برکت خونه پدر رو میبره شما که اونجا نیستی 😅😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا همچین حسی بهم دست میده که برای خدا نماز نمیخونم

شما داری وقت می ذاری با خدا ارتباطت رو قوی کنی نه اینکه بخاطر اینکار مامانت ازت راضی باشه

ولی اگه دوباره  گفتن فقط با لحن خوب همون حرفی که گفتم رو بزنین