2789
عنوان

یه سواااال

81 بازدید | 16 پست

اینایی کع فرهنگیان قبول میشن با چادرن؟یعنی نمیشه مانتوی موتاه پوشید یا کاشت مژه و ناخن اینا انجام داد؟

خیلی دوس دارم برم فرهنگیام به خاطر بیمه و حقوقش ولی مشکل اینه هم پسر نداره هم میترسم زور بگن چادر سرت کن

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چادرین کاشت مژه و ناخن هم نمیشه انجام داد حتی ذره آرایش هم نباید داشته باشی

توروخدا؟حتی ارایش سادم نه؟؟؟

اخه اینجوری که همه شبیه پسرا میشن با سیبیل و سیاه و صورت پژمورده

از یه طرف میخام برم فرهنگیان از یه طرف عشق ارایش و این چیزام 

میخوای بری برای تحصیل با پسر چکار داری😂

تحصیل؟۱۲سال تنهایی تحصیل کردیم بسه باو من میخام برم اکیپ درست کنم رفیق بشم و..

انصافا بدون پسر و استاد مرد انگار همون مدرسس

لباس فرم دانشگاه فرهنگیان چادره ولی بعضی جاها کمتر گیر میدن بعد تموم شدن دانشگاه هرکاری دلت میخواد ...

هعییییی

توروخدا؟حتی ارایش سادم نه؟؟؟ اخه اینجوری که همه شبیه پسرا میشن با سیبیل و سیاه و صورت پژمورده از ی ...

برا مصاحبه ک اصلا آرایش نباید داشته باشی

ولی حالا یه دو سه ترم بگذره فک کنم کمتر گیر بدن

یه کاربری بود رفته بود فرهنگیان شرایطش مثل شما بود اما اصلا راضی نبود

اگر ک نمیتونین این وضع رو تحمل کنین به نظرم اصلا نرین

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️
تحصیل؟۱۲سال تنهایی تحصیل کردیم بسه باو من میخام برم اکیپ درست کنم رفیق بشم و.. انصافا بدون پسر و اس ...

خب برو تور تفریحی روزانه همه چی آزاد.اخه دانشگاهی که تو ایران باشه میشه توش عشقو حال کرد؟

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

گیر نمیدن به چادر فقط واسه مصاحبه باید سر کنی بعدا مانتو شلوار کارمندی باید بپوشی بعد مگه به خاطر پس ...

اهان ولی مامنتو شلوار کارمندیم....

چرا تا میگی پسر میگن برا پسر میری دانشگاه یا پسرا میگن دختر میگن واس دختربازی مگه میری

خب بودنشون مهمه دیع خب تو اون۴سال باید بتونی همزیستی کنی با پسرا برا ایندتم خوبه

برا مصاحبه ک اصلا آرایش نباید داشته باشی ولی حالا یه دو سه ترم بگذره فک کنم کمتر گیر بدن یه کاربری ...

حقوق داره🤣از معلمی بدم میادا ولی فقط برا این میخام

تو خونم هر دفعه میگم مامانم میگه تو بری پرتت میکنن بیرون ولت کنن دیدی با اکستنشن مو و مژه و کاشت هزار کوفت زهرمار رفتی اخراجت میکنن 

خب برو تور تفریحی روزانه همه چی آزاد.اخه دانشگاهی که تو ایران باشه میشه توش عشقو حال کرد؟

قطعا نه ولی ارزوی من از دانشگاه این اکیپای دوستانس ولی از هرکیم میپرسم میگه اکیپ؟بابا اونا واس خارجیاس

قطعا نه ولی ارزوی من از دانشگاه این اکیپای دوستانس ولی از هرکیم میپرسم میگه اکیپ؟بابا اونا واس خارجی ...

اخبار نگاه کن دستت بیاد مملکت توش چخبره.متوجه میشی چرا اینو بهت گفته

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️