2777
2789
عنوان

خانم های کارمند راهنمایی کنید

248 بازدید | 22 پست

سلام 

رئیس مرکز قراره یکی از همکارها که دوستش واز مهره های خودش هست اتمام کار بده و از مجموعه بره دیروز اومد اتاقم و خواست کرد مقداری پول بدم که به عنوان هدیه خداحافظی برای اون فرد چیزی بخرند

نمیخوام این کار رو انجام بدم چون..

هیچ وقت برای افراد غیر از دوستان خودش چنین کاری رو نمیکنه

دوستش همیشه برای من باد میکنه وبه زور جواب سلام میده

رئیس مرکز به زور به خواسته های من جواب میده و فقط وقتی کارش به ادم میافته خوش اخلاق میشه

اما

اگر واضح بهش بگم لج میکنه و تلافیش رو سرم در میاره

با چه زبونی بهش بگی که این پول رو نمیدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده چون میگی رییس مرگزه دردسردرست میکنه برات

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این که بگی نمیدم جالب نیس من خودم کارمندم اول اینکه چقدر قراره هزینه بشه؟

که فکر نمیکنم مبلغ برات مهم باشه تورفتار اون شخص رو داری در نظرمیگیری و حقم داری من اگه جات باشم یا این مبلغ رومیدم یااگه قرار نیس بدم میگم فعلا دستم خالیه یاقسط دارم ی همچین چیزی ....

من هم کارمندم 

از این پول های زورکی زیاد دادم

چاره ای نیست اگر فکر میکنی برات بد میشه پول بده ولی قیافت رو یه جوری بکن که بفهمه زیاد راضی نیستی 

اول هم پول رو نده شاید پیگیر نشد ، اگر پیگیر شد دیگه با اکراه پول رو بریز که بفهمه

بگو خودم در نظر دارم هدیه جدا براشون تهیه کنم یا اینکه قبلا تهیه کردم

این کارو یکی از همکارای ما انجام داد و بعدش هم هدیه ای نگرفت برای فرد مورد نظر

یعنی غیر مستقیم منظورش این بود که دوست ندارم مشارکت کنم و هدیه بدم

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
این که بگی نمیدم جالب نیس من خودم کارمندم اول اینکه چقدر قراره هزینه بشه؟ که فکر نمیکنم مبلغ برات م ...

واینکه رئیس ازت درخواست کرده درخواستشو اگه رد نکنی بهتره چون میتونه راحت اخراجت کنه

مقدار پول اصلا مهم نیست

نمیتونم بگم پول ندارم

چون کارمندم...میدونه که دارم 

اخه اگر مدام به خواسته هاش جواب مثبت بدم اون وقت می افته رو دور سوء استفاده ...ازین بلاها زیاد سرم اومده تومحیط کار

....

فقط دنبال این سوالم

چطور بهش بگم نمیخوام پول بدم نمیخوام ....مستقیم بگم میخوام بهانه بیارم اما نمیدونم چه بهانه ای

اگر جواب این سوالو میدونید بگید

ولی کلا روال اشتباهیه این اجبارها

والا خود فرد هدیه گیرنده هم راضی نیست بقیه اجبارا هدیه براش تهیه کنند

این چیزا باید دلی باشه که متاسفانه نیست و همه چیز شده تظاهر و چاپلوسی و دورویی

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
ولی کلا روال اشتباهیه این اجبارها والا خود فرد هدیه گیرنده هم راضی نیست بقیه اجبارا هدیه براش تهیه ...

اخه جالبه کسی که داره از شرکت میره چه کادویی من چندین ساله کارمیکنم ندیدم کادو بدن .فقط تومناسبتا  اونم رئیس شرکت خودش هدیه میده 

2790
2778
2791
2779
2792