2777
2789
عنوان

دل درد هفته پنجم

1857 بازدید | 18 پست

اوایل هفته پنجمم. چندساعت یکبار دل درد دارم در حد یک ربع و بعد ول میکنه. درد تو کل شکمه مثل زمانی که انگار نفخ داری ولی میری دستشویی ببخشید چیزی نیست. درد تو کل شکم پخش میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما لک لانه گزینی هم داشتید ؟

من دو سه روز مونده ب موعد پریودم دو شب لزم لم اومد، فکر میکردم پریود شدم. بعد قطع شد، بی بی زدم مثبت شد، هفته هفتم هستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
دلدرد پریودی یا دلپیچه؟ این دردا عادین یا تفخ کردی یا رحمه ک داره جا بازمیکنه من ک دلدرد پریودی دا ...

درد پریودی فک کنم زیر شکمه. ولی من کل شکمم یهو درد میگیره ده دقیقه باز خوب میشه. 

منم دل درد داشتم یادمه. مامان بزرگ خدا بیامرزم گفت زیر لباسات زیرپوش تنت کن حتی اگه تی شرت استین کوتاه میپوشی یه زیرپوش نازک زیرش بپوش این کارو کردم خوب شد

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
منم دل درد داشتم یادمه. مامان بزرگ خدا بیامرزم گفت زیر لباسات زیرپوش تنت کن حتی اگه تی شرت استین کوت ...

خدارحمت کنه مادربزرگتو پس منم بپوشم. من ک کلا و خونه چیزای نازک تنمه