2777
2789
عنوان

تف به این زندگی، کاش کوالا بودم

1044 بازدید | 76 پست

به نظر من خوشبخت‌ترین موجود روی زمین کوالا  هست، هم ناز و گوگولی مگولیه، هم در طول زندگی پر بارش فقط می‌خوابه این بزرگوار، 

ما که اشرف مخلوقاتم از خروس خون تا بوق سگ باید کار کنیم

کاش کوالا بودم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش پاندا بودم خنگ و گوگولیییی  البته الانم خنگم ولی گوگولی نیستم

اتفاقا هر چی خنگ تر بهتر، چی داره این دنیا آخه، هر چی بدونی بیشتر اذیت میشی، 

من کوالا به شمای پاندا سلام میکنم

ای بابا حالا چرا همتون میخوایید حیوون باشید حیوانات دوست دارن آدم باشن 🤣🤣🤣

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خدا بهتون توان بده شوهر منم از ۵ صبح تا ۷ شب سرکاره بگردم براش همیشه کمبود خواب داره

خدا ایشالا به همسرتون قوت بده

تو این شرایط واقعا سخته، اسب هم کم میاره، ما که آدمیم از بس میدویم