2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبتا یه دقیقه بیان

663 بازدید | 66 پست

من الان ۱۳روزه iui انجام دادم.صبح بی بی چک گذاشتم اولش با لینکه یه قطره ادرار ریختم یه جورایی روش پر شد و خط چک اصلا پررنگ نشد ولی خط تست یه هاله انداخت. فحش دادم به کارخونه سازنده اش😁چون یه دونه داشتم.بعد از حدودا ۳دقیقه که گذشت خط چک پررنگ شد و خط تست هم همون جور مثل قبل هاله موند.الان میشه بهش اعتماد کنم؟

هیچ علائمی ندارم غیر از اینکه حس می کنم همش بدنم گرمه و دمای صبحههام هم ۳۷/۴ با دیجیتالی هاست.شوهرم می گفت تست نزن بذار اگه پریود نشدی دو روز بعدش برو آزمایش.چون چند ماه پیش دوتا بی بی چک مثبت کاذب داشتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوتا خطه ان شاالله مثبته

خداکنه.چون قبلا مثبت کاذب شدم و علائم ندارم ناامیدم🙁

من فقط روز iui حدودا ۴ ساعت بعدش یه درد شدید تخمدان داشتم و تا چند روز هم بخاطر آمپول hcg بزاقم زیاد شده بود و گلاب به روتون اسهال.بعدش هم که هیچ علائمی نداشتم تا الان.

خدا کنه باشم.دیگه خسته شدم