boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 عنوان تیرویید 124 بازدید | 8 پست سلام من دخترم ۳ ماه دکنرشگفت قرص تیرویید هر روز نصف بخوزه بعد ازمایش بده دوبارخولی من سر سه ماه اومدم ازمایش بگیزم مریض شد بلافاصله دوباره مریض شد الان ۲۵ تازه ازش گرفتم ازمایش نا جوابش بیاد اخر ماه میشهاشکال نداره ۱ ماه اضاف قرص خوردا؟؟استرس گرفتدم 🤕 1402/10/24 | 07:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_mahtabam عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1778 چند سالشه؟بچت سالم؟؟تاکی باید قرص بخوره؟نوزاد منم شش ماهشه تیروید داره
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 نه عزیزم ایرادی نداره. الکی خودتو نترسون ۲ سالو نیمشه اشکال ندارخ؟؟اول صبحی استرس افتاده ب جونممیگمنکنه ضرر داشنه باشه ۱ ماه اضاف خورده
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 چند سالشه؟ بچت سالم؟؟ تاکی باید قرص بخوره؟ نوزاد منم شش ماهشه تیروید داره ۲ سالو نیمشهمن از ۲ سالگی کمکاری گرفتاره سالمه خداروشکرقدش رشدش کمشده بود کمتوجه شدیمتیرویید دارهقرص معلومنیست تا کی باید بخورخ بستگی داره
dr_mahtabam عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1778 ۲ سالو نیمشه من از ۲ سالگی کمکاری گرفت اره سالمه خداروشکر قدش رشدش کمشده بود کمتوجه شدیمتیروی ... نه هیج اشکالی نداره اصلااا نکران نباشهیچ مشکلی رخ نمیده جون حالا خالا ها باید دارو بخورهیماهم اصاف دادی جیزی نمیشهاحتمالا نزدیک پنج سالگی قرصش قطع شهخودت تیروید داشتی؟
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 572 نه هیج اشکالی نداره اصلااا نکران نباش هیچ مشکلی رخ نمیده جون حالا خالا ها باید دارو بخوره یم ... نه نهمن نه شوهرم نداشتیم فکرمیکنم عموش داشتهاز بدو تولد نداشت خداروشکر از ۲ سالگی چون قدش استپ داشت ازمایش دادیم دید بخاطر تیروییدشه
dr_mahtabam عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 1778 نه نهمن نه شوهرم نداشتیم فکرمیکنم عموش داشته از بدو تولد نداشت خداروشکر از ۲ سالگی چون قدش ... حل میشه یمدت دارو میخوزه حل میشه