کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 عنوان اگر واقعا.... 159 بازدید | 11 پست اگر واقعی دوسم نداشت اگر واقعا توی فکرش هیچی نبود پس چرا اینجوری کرد؟ 1402/10/24 | 06:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14339 چجوری کرد بینوا؟ کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 چ جوری کرد؟😕 من اهمیت نمیدادم ولی طوری رفتار کرد که باورم شد دوسم داره و بعدش که من نزدیک شدم اون دور و دوتر شد(:
کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 چجوری کرد بینوا؟ تموم حرفا و رفتارهایی که میکرد رو اهمیت نمیدادم درحالی که بقیه همه میگفتن بابا تابلو تر از این ولی وقتی من حس پیدا کردم و وابسته شدم اون دور شد
cinderella_new عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 12302 من اهمیت نمیدادم ولی طوری رفتار کرد که باورم شد دوسم داره و بعدش که من نزدیک شدم اون دور و دوتر شد( ... چون مرض دارهچون حوصلش سر رفته و....بازی کردن با ادمها خیلی وقتها دلایل کثیفی دارن!! زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عروس_مردگان عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1107 من اهمیت نمیدادم ولی طوری رفتار کرد که باورم شد دوسم داره و بعدش که من نزدیک شدم اون دور و دوتر شد( ... طبق چیزاییکه دیدیم و شنیدیم میگن پسرا تا وقتی ندارنت حریصن ب دستت بیارن ب محض اینکه فهمیدن ب خواستشون رسیدن دیگه براش جذابیتی نداره و همه چی عادی میشهاین موجودات دوپا کلا مشکل فنی دارن درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14339 تموم حرفا و رفتارهایی که میکرد رو اهمیت نمیدادم درحالی که بقیه همه میگفتن بابا تابلو تر از ... چی میشه گفت ب این ادما ک بازی بااحساس دیگران سرگرمی براشلعنت بهش کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 چون مرض داره چون حوصلش سر رفته و.... بازی کردن با ادمها خیلی وقتها دلایل کثیفی دارن!! من از همین میترسیدم . میگفتم نباید ساده باشم گول بخورم و تهش گرفتار بشم واقعا جای تعجب داره برام (:
کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 طبق چیزاییکه دیدیم و شنیدیم میگن پسرا تا وقتی ندارنت حریصن ب دستت بیارن ب محض اینکه فهمیدن ب خواستشو ... پس چجوری بقیه به هم میرسن اینجوری که همیشه همه از هم خسته میشن و ول میکنن که
کابرمجاز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 230 چی میشه گفت ب این ادما ک بازی بااحساس دیگران سرگرمی براش لعنت بهش نه نگو لعنت بهششش