2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اهمیت نمی‌دادم ولی طوری رفتار کرد که باورم شد دوسم داره و بعدش که من نزدیک شدم اون دور و دوتر شد( ...

چون مرض داره
چون حوصلش سر رفته 

و....
بازی کردن با ادمها خیلی وقتها دلایل کثیفی دارن!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من اهمیت نمی‌دادم ولی طوری رفتار کرد که باورم شد دوسم داره و بعدش که من نزدیک شدم اون دور و دوتر شد( ...

طبق چیزاییکه دیدیم و شنیدیم میگن پسرا تا وقتی ندارنت حریصن ب دستت بیارن ب محض اینکه فهمیدن ب خواستشون رسیدن دیگه براش جذابیتی نداره و همه چی عادی میشه

این موجودات دوپا کلا مشکل فنی دارن

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
تموم حرفا و رفتارهایی که می‌کرد رو اهمیت نمی‌دادم  درحالی که بقیه همه میگفتن بابا تابلو تر از ...

چی میشه گفت ب این ادما ک بازی بااحساس دیگران سرگرمی براش

لعنت بهش

ننگ بر آنکه خواسته شمر بما کمک کند🥀

چون مرض داره چون حوصلش سر رفته  و.... بازی کردن با ادمها خیلی وقتها دلایل کثیفی دارن!!

من از همین میترسیدم . میگفتم نباید ساده باشم گول بخورم و تهش گرفتار بشم 

واقعا جای تعجب داره برام (:

طبق چیزاییکه دیدیم و شنیدیم میگن پسرا تا وقتی ندارنت حریصن ب دستت بیارن ب محض اینکه فهمیدن ب خواستشو ...

پس چجوری بقیه به هم میرسن 

اینجوری که همیشه همه از هم خسته میشن و ول میکنن که