2777
2789
عنوان

قضاوت😭😭😭

112 بازدید | 12 پست

بچه ها تا به حال کسی منو قضاوت نکرده ولی یکی دو بار بطور سطحی پیش اومد و من برای این ک متوجهش کنم اشک میریختم و التماس میکردم ک لطفا اینطوری نیستم اینطوری دربارم فکر نکن با این ک تقصیر من نبود ولی بازم ازش خواستم حلالم کنه انقد بهم ریخته بودن گفتم حلالم نکردی خودمو میکشم😐😑😭

چون من همیشههه باعث حال خوب ادما بودم ولی اگ ببینم کسی فک کنه نیتم بده درحالی ک خوبه درحد مرگ میخام بمیرم چیکار کنم

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر میاد مشکل مهرطلبی دارید با روانشناس صحبت کنید

مهرطلبی😑

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
زیادی تحت تاثیر دیگرانی بزن ب بی خیالی کمال گرا نباش معمولی باش

اره کمالگرام خیلی اخه حرصم میگیره وقتی اشتباه قضاوتم میکنن

بزرگ بشی درستت میشه  فعلا دست به چیزی نزن فقط

😂😂😂

بله  https://mehrbodcenter.ir/مهرطلبی/

وای دقیقاا چن خط اولو خوندم دقیقا منم حتی بخاطربقیه از منافهمم میگذرمم

همه رو بخون  علاعمش رو هم بخون

خوندم همهههههه علائمشوو داشتم . ممنونمممم واقعا باید حسابی روش کار کنم . کمکک بررگی کردین خیلی از این احساس رنج دیدم