2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه😂

زیادیشه ازخوب هم اونورتر

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
شوخی بود اگه از پول خودمون باشه به کمترسم راضیم 

والااونم زیادیتونه وقتی فکرمیکنیدپول خودتونه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آخه پول ازخودم ن میگیره برای خودمون خرج میکنه 

پولتون رو بهینه خرج میکنه،این خیلی مهمه.شماآقایون حوصله خرید جوراب وزیرپوش ندارین وما خانما زحمتشو میکشیم.😂

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

مهم خرید نیست مهم اینکه اوت روز یه عالمه بهش خوش بگذره و سورپریز بشه .وسایل جمع کنید یه نهار و یه کیک برین دنبالش محل کارش بگین جایی کار دارم گفتن باید باشی .ببرینش یه پینیک و خوش بگذروتید.یه روستایی یا خیلی لاکچری یه هتل و یک شب خاطره ساز .پولشو دارین یه سفر با خرج خودتون مردا گیر خرید فلان چیز مارک نیستن .از پس این همه فشار. کار و استرس یه استراحت یه تفریح یه خوش گذرونی کافیه حال شون خوب کنید 

همه چی خوب میشه تلاش کن