2777
2789

حالا چرا انقدر بحث شوهر کردن دهه هشتادیاس 😂

ی مثال تقضش منم که مجردم😁😂

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣واقعا حس پیزی بهم دس داد با اینکه خودم دهه هشتادیم ولی من خودم دنبال یه ازدواج با عشقم

این متنه خیلی قشنگه👇.                                                       ‌..‌.👣

ببین!

+یکی میتونه تو ۲۵ سالگی با عشقش

ازدواج کنه و به طلاق بکشه؛

و یکی هم ممکنه ۴۰ سالگی ازدواج کنه

و بهترین زندگی رو داشته باشه،

+یکی ممکنه ۱۸ سالگی بهترین رشته 

قبول بشه ولی بیکار بشه،

ممکنه هم ۳۰ سالگی کار یا رشته ای رو از

صفر شروع کنه و موفق ترین باشه

+یکی ممکنه از بچگی کلی دوست و رفیق

داشته باشه ولی تو ۳۰ سالگی هیچ کدوم

نباشن؛

ممکنه هم تو ۳۰ سالگی دوستای جدید پیدا کنه و

ازش حمایت کنن

[پ.ن: ببین تو این دنیا هرچیزی ممکنه

هرکسی هم زندگی خودش رو داره

پس خودت رو درگیر استاندارد های

الکی نکن☺️🌿]

واقعا چه فرقی می‌کنه مهم اینه که لذت ببری

همه نگفتن اما زیاد شده من تو فامیل اینا میبینم کوچکترع منه شوهر کرده

منم میبینم 

اما هیچی تو شوهر کردن نیس

تنها سودش اینه ک دیگ تنها نمیخوابم ک بترسم😂

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اینکه خوبه من طرف بچگیاش یادمه الان بچه داره

این بدهههه😂

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من خودم۲۱سالمه هیچی بلد نیستم این که یه خونه بچرخونم

منم حدود 21 22 ام  و از وقتی یادم میاد سرم تو کتاب بوده و واقعاب نودم ظلم کردم الان ک میبینم خیلی تنهام

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱