2777
2789
عنوان

نانو سان چربی زدا خوبه برای ....

149 بازدید | 14 پست

سلام کدبانو ها ی گل 

شعله پخش کن اجاقم انگار چیزی ریخته روش سوخته هرچی سیم کشیدم تمیز نشد سیف زدم بهش ، تو آب گرم گذاشتم پودر دستی استفاده کردم هیچ فایده نداشت 

کسی نانو سان که چربی زدای گازه استفاده کرده راضی بودین یا تبلیغ الکیه و اجاقو خراب میکنه ؟؟؟ 

سالیک مجیدشو بگیر عالیه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم.از یه کاربرای همینجا یه سری محصول سفارش دادم نانوسان و سالیدمجیک هم بود.ببین نانوسان چربی هایی که برجسته هستن رو قشنگ برد.ولی یه سری سوختگی رو شعله های گاز بود که دست میکشیدم صاف بود و اصلا برجسته نبود.اونا نرفتن

من استفاده کردم.از یه کاربرای همینجا یه سری محصول سفارش دادم نانوسان و سالیدمجیک هم بود.ببین نانوسان ...

دقیقا برا منم همون سوختگیاس نمیدونم چی ریخته رو شعله پخش کن سیاه شده 😕

سوختگی هم میبره ؟  اخه رو شعله پخش کن نمیدونم چی ریخته سیاه شده انگار سوخته تمیز نشد هرچی سابی ...

رو گاز امتحان نکردم ولی توی توسترم رو خوب پاک کرد نمبگم مثل روز اول شد ولی خیلییی فرق کرد

تیکر تولد گل دخترمه😍
شعله پخش کن دیدی جنسشون فرق داره اونارو که خراب نکرد ؟  سوختگی رو میبره ؟ روش نمیدونم چی ریخته ...

باید اصل باشه فیک و تقلبی زیاد دارن که کیفیتشون پایینه 

من برای چدن های گاز و فیل تر هود زدم ...که دقیقا مثل تبلیغ اب میگرفتی جرم و چربی میریخت پایین .... 

ولی یه بار یکی گرفتم فیک بود اونجوری که باید تمیز نکرد... 

قیمتی نداره یکی بگیر امتحان کن .....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عه پس عکساش الکیه 😁 دیگه جون واسه سابیدن ندارم مخصوصا تو بارداری گفتم شاید این ببره همه جرم و چربیو ...

اره ساليك مجيد هم گفتن خوبه 

بوى خيلى بدى داره اصلا در باردارى استفاده نكن اذيتت ميكنه