2777
2789

روز جهانی مرد نداریم ؟؟😂😂 

با کلاس بازی در بیاریم که اون روز بهت کادو می‌دیم 

برای من حذف همین مناسب هم غنیمته🤣

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

یه روز ولنتاینه یه روز شلنتاینه یه روز روز زنه یه روز مرد 😂😂😂من یکی خسته شدم 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان ایده ای نداری واسه منه بدبخ؟🗿💔 باور کن می‌خوام هرررکاری براش کنممم ولی لنتی ن هنوز مستقل ...

من می‌خوام به یه پیج ، یه خورده از موهامو کوتاه کنم براشون بفرستم 

با دستبند چرم و موهام، براش دستبند درست کنن 😍🩷 

قیمتش هم حدودا بین ۲۰۰_۵۰۰ میشه 

همیشه یه تیکه از وجود تو همراهشه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یه کیک میگیرم واسش 

خودت درست کن آنقدر آسونه چهارتا تخم مرغ و یه لیوان شکر ومخلوظ کن دولیوان اردبزن و چهار قاشق روغن و نصف لیوان آب ی قاشق بکینگ پودر و ی قاشق چای خوری وانیل همه رو مخلوط کن بریز قابلمه نچسب بزار روزگار بعدنیسم ساعت اماده

اسمم سیندخت هست 
یه روز ولنتاینه یه روز شلنتاینه یه روز روز زنه یه روز مرد 😂😂😂من یکی خسته شدم 

تازه دو ماه دیگه هم عیده

موهامونو رنگ کنیم لباس خواهر شوهر جاری کُش بخریم  برا بچه هامون لباس بخریم   هی ........سر کاریم بخدا😄😄😄😄😄

تازه دو ماه دیگه هم عیده موهامونو رنگ کنیم لباس خواهر شوهر جاری کُش بخریم  برا بچه هامون لباس ...

الکی دل مونو به این مناسبت ها خوش کردیم 🥲💔

من می‌خوام به یه پیج ، یه خورده از موهامو کوتاه کنم براشون بفرستم  با دستبند چرم و موهام، براش ...

ممم... وقتی واسه ی اقا کادو میدی همینجوری خلاصه و کوچولو میدی یا دفعات دیگه چیرای بزرگتر؟

یا من دارم سخت میگیرم؟:)

ممم... وقتی واسه ی اقا کادو میدی همینجوری خلاصه و کوچولو میدی یا دفعات دیگه چیرای بزرگتر؟ یا من دار ...

مردا باور کن از کادو خوششون نمیاد 

اونا یه بوس بدی بیشتر خوش حال شون می‌کنه 😂 

ولی من هر دفعه یه چیز کوچیک میدم  ( عطر ، جاسویچی ، جوراب و..)

ولی برای تولدش از کادو های قبلی یه خورده بیشتر مایه بذار 

من می‌خوام به یه پیج ، یه خورده از موهامو کوتاه کنم براشون بفرستم  با دستبند چرم و موهام، براش ...

البتهه ببین اونی ك این دستبندو بندازه باید سنش زیاد نباشه

مثلا چنسالشه؟

مشکل اینه واسه من پسر نوجوون و کوچولو ام نیس بگم با ی همچین چیزی...🗿💔

مثلا تا حالا چیا کادو دادی؟

ما خیلی وقت نیس اشنا شدیم 😅 

ولی تو این مدت 

هر دفعه بیرون رفتم براش یه چیز خریدم ...

جاسویچی 

عطر 

شمع 

شکلات تلخ 

جوراب 

براش کیک پختم و... 

اونم چند بار ماموریت رفت برا من خوراکی اون شهر رو آورد