2777
2789
من چی بگیرم پیشنهاد  به جز ریش تراش ساعت  عینک  ؟؟؟؟؟ خانوما خوش سلیقه ی گل کمک ...

من چون تازه ماشین جدید خریده  براش جا سویچی با عطر خریدم 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز مرد

تولدش

ولن

سالگرد

اخ قلبم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
روز زن برات کادو گرفت ؟؟

از وقتی رابطمون جدی شد هم واسه تولدم هم چن وخ پیش همینطوری یهویی کادو گرف و پست کرد...یا مثلاً میره یجا یادم ك میوفتع یچی میگیره حتی اگ کوچولو باشه میگه وقتی دیدمت اینا واسه توعه:))))

ماه خوب وپر دردسری داری،تا باشه از این مشغله ها    

همه چی پیچیده بهم 😂😂 

دیروز تو کافه به پذیرش گفت ارزون حساب کن ، ماه آینده همش اینجاییم   😂😐 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
از وقتی رابطمون جدی شد هم واسه تولدم هم چن وخ پیش همینطوری یهویی کادو گرف و پست کرد...یا مثلاً میره ...

چه قشنگ 🥲 

اره ما هم هر جا میریم به یاد هم یه چیز کوچیک می‌خریم ...

چه قشنگ 🥲  اره ما هم هر جا میریم به یاد هم یه چیز کوچیک می‌خریم ...

خب الان ایده ای نداری واسه منه بدبخ؟🗿💔

باور کن می‌خوام هرررکاری براش کنممم ولی لنتی ن هنوز مستقل شدم ن بودجه زیادی دارم نه اصن اون ادمیه ك از هرچیزی خوشش بیاد اصن دارم دیوونه میشمممم