2777
2789
عنوان

گوشی کمتر

152 بازدید | 12 پست

یه لحظه به خودم اومدم دیدم چهار پنج ساعته تو گوشی ام دارم یوتوب و اینستا رو پاره میکنم از بس میرم بالا و پایین چیکار کنم چند وقتی هست تو فکرشم که ابنستا و یوتوب رو فقط به عنوان تفریح گهگاهی برم حتی یه مدت پاک کردم اما تا میام عادت کنم بهش باز دوباره شروع میکنم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینه تنها سرگرمی شده

جز سرگرمی فرار از زندگی روزمره است انقدر کسل کنننده است 

اما باید یه راهکاری باشه چون خستم میکنه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من یه چند وقتی هست ندارم  حالم خیلی بده تنها دلخوشیم اینستام بود که بابام وقتی فهمید قیامت به ...

خب برو فیلم ببین اینستا دلخوشی خواستی نداره 

فقط یه چیز خسته کننده است 

نه اصلا همه اخبار رو توی تلگرام و اینستا میدیدم 

اخبار و دنبال کردن اصلا خوب نیست روحیه آدمو بد میکنه 

جریان شادمهر رو امروز فهمیدم😐💔

و منی که کلا از همه جا بی خبرم 😂😂

تو ک اینستا داری  من حتی ک.ر.man رو هم از نی نی سایتی ها فهمیدم😂

من کلا اخبار نمیبینم 

چیزی هم که گفتی نمیدونم چی هست 

حالا شادمهر چی شده 

من کلا اخبار نمیبینم  چیزی هم که گفتی نمیدونم چی هست  حالا شادمهر چی شده

ژینا چند وقت پیش مصاحبه کرده ک متولد 58 هست بعد شادمهر هم روی کلید ها پیانوش عدد 85 رو حک کرده و به انگلیسی نوشته زندگی 

بعد آهنگ چند سال پیشی که موقع تولد ژینا بوده رو هم روباره خونده 

مردمم بهشون فوحش میدن ک شما زن دارید شوهر دارید بچه دارید و...

البته ژینا طلاق گرفته

ژینا چند وقت پیش مصاحبه کرده ک متولد 58 هست بعد شادمهر هم روی کلید ها پیانوش عدد 85 رو حک کرده و به ...

او شت