2777
2789
عنوان

شوهر فضول

267 بازدید | 12 پست

سلام 

شوهرم یواشکی به حرف اعضای خانواده من گوش میده حالا هیچ ربطی هم به اون نداره مثلا پدرم داره با دوستش حرف میزنه این داره گوش میده ببینه چی میگن 

آخه چرا؟؟،

از این رفتاراش متنفرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی شاید تو اینطوری فکر کردی

حالا برای من یکبار پیش اومد

ببین من تو دانشگاه بودم بعد اون قسمت اداری با یک در جدا میشد و نزدیک در خروجی بود من داشتم میرفتم بیرون 

بعد یک دفعه نزدیک اون در قسمت اداری وایستاده بودم داشتم تو کیفم دنبال کلیدم میگشتم بعد یهو فکرم مشغول شد به یک ماجرایی چند ثانیه خیره شدم به اون در. 

حالا کارمندا داشتن با هم حرف میزدن صداشون میومد باور کن اصلا نمیدونم چی میگفتن چون توجهی نداشتم یکی از پشت سرم اومد فکر کرد دارم حرفاشونو گوش میدم

میخام بگم شاید شرایط مشتبه شده 

به خدا اینقدر که هواشو دارن خانواده من هوای منو ندارن خودمم از همین دلم شکسته اگه خانواده من براش بد ...

خب شوهرت خوشیزده زیر دلش من شک ندارم میخواد یه چیزی از حرف های خانوادت در بیاره

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
توهمچین محیطی رشدکرده سخته تغییرش بدی

دقیقا خانواده خودش همه این طوری هستن نمیدونم میخوان به چی برسن آدم کنارشون احساس امنیت نمیکنه وقتی میریم خونه بابام احساس میکنم یه جاسوس با خودم بردم خونشون 

به نظرتون روان شناس میتونه مشکل رو حل کنه چون اینقدر بهش تذکر دادم جلو من فیلم بازی میکنه خیلی ماهرت ...

آره عزیزم.ولی زمان بره.بایدحوصله داشته باشی.خودتم بی تفاوت باش به کاراش