2777
2789
عنوان

سر شام😂😂

226 بازدید | 15 پست

نشستم سر سفره داشتم اهنگ زمزمه میکردم بشقاب مو کشیدم جلو خودم قسمت کوچولو لب زدم آهنگو بعد بابام گف افرین دخترم  همیشه بسم الله بگو😂😂😂😂😂منم گفتم من هميشه میگم😂😂😂😂😂😂

گفتم شما هم شاد شید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

شاد شدیم😄😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین ولی دخترم بسم الله بگو خوبه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

هنوز منتظرم بخندم 😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

😂

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

😀😀😂

منم هنذفری تو گوشم بود سرمم تو گوشی بود مامانم کنارم داشت سیب پوست میگرفت بعد سیب رو آورد طرفم فکر کرد میشنوم باتأسف گفت یعنی الان تو کشورای آفریقایی آرزوی اینو دارن😞 من فک کردم گفت بگیر بخور😐 درحالی که سیب رو میخوردم میگفتم ها؟ ها؟ 🗿

من: 🫤

مامانم: 😲😤😒