2777
2789
عنوان

خاستگار

148 بازدید | 15 پست

یه خاستگاردارم که روز خاستگاری انگار بزور آورده بودنش منم زیاد ازش خوشم نمیومد اما ب دلیل سنم که۲۹سالمه خواستم جواب مثبت بدم از طرفی رفتارهای دامادو می‌دیدم و حرف زدنش خیلی بهم برخورد تند بود حرفاش جواب رد دادم پدرم میگه باید رد نمی‌کردی یجورایی حس میکردم اگه مثبت بدم ممکنه اونا بهونه بیارن و غرورم بشکنه بخاطر همین جواب رد دادم خاستگار داشتم اما شرایط افتضاح😐دیگه گفتم سنم بالاس بگم آره از طرفی فکر غرورم بودم بنظر شما از کجا میشه فهمید خاستگار از دختری خوشش اومده یا نه شکلم عادیه زشت نیستم اماقسمتم اینه🥴

پسری که صدرصدی بخواد خیییلی محافظه کارانه عمل میکنه  اصلا بر خلاف میل شما حرف نمیزنه  بس ...

اخه اول اون معیاراشو گفت بعد من نمیدونم حس میکنم حرف شمادرسته اما از وقتی اومد تو حتی نگاهمم نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اول اون معیاراشو گفت بعد من نمیدونم حس میکنم حرف شمادرسته اما از وقتی اومد تو حتی نگاهمم نکرد&nb ...

حالا نگاه کردن عیبی نداره 

بعضیا خجالتی هستن 

خجالت میکشن 

مثلا میگه نکنه یکی ببینه بگه پسره هیزه یا پرو

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

به خاطرسن بالاخودتونوبدبخت نکنین 29 که چیزی نیست

به این فک کن که اگرقبول کنی یه عمرزجرمیکشیدی درصورتی که میتونستی کمی بیشترصبرکنی وانتخاب بهتری داشته باشی، اصلا فک نکن بتونی اخلاق کسیوتغییربدی یاحتی احساسشو

حالا نگاه کردن عیبی نداره  بعضیا خجالتی هستن  خجالت میکشن  مثلا میگه نکنه یکی ببین ...

از هیچ لحاظی مناسب براازدواج نبود فقط میخواستم مجرد نباشم که خانوادم دیگه همش غر نزنن فقط خواستم بدونم از کجا بفهمم نظرش چیه ؟مثلآگف من هیچ ندارم حتی لباسمم ماله خودم نیس گف باید محل زندگی من زندگی کنی گف آدمه خوش گذرانی هستم بالهن تند بدون اینکه نگاهی کنه گف همینم ک هستم 

اره متاسفانه شنیده بودیم ولی ب شنیده های مردم اعتماد نکردیم هنوزم نمیدونم

بخاطر سن هر به دردنخوری رو به همسری قبول نکنید ، ۲۹سنی نیست که بخاطرش بخواهی با کسی که لباسشم مال خودش نیست ازدواج کنی 

به خاطرسن بالاخودتونوبدبخت نکنین 29 که چیزی نیست به این فک کن که اگرقبول کنی یه عمرزجرمیکشیدی درصور ...

احساساتش درست نیست اگه حقیقت داشته باشه پشیمون نیستم اما فقط سوال بود برام

بخاطر سن هر به دردنخوری رو به همسری قبول نکنید ، ۲۹سنی نیست که بخاطرش بخواهی با کسی که لباسشم مال خو ...

رد کردم اما دیگه سنمم کم نیست از اطرافیانم خوشگلترم اما اونا ازدواج کردن من هیچ 

رد کردم اما دیگه سنمم کم نیست از اطرافیانم خوشگلترم اما اونا ازدواج کردن من هیچ 

متوجه ام ، اما من اعتقاد دارم خدا هر چیزی رو تو زمان مناسب خودش مقرر کرده، نگران نباش، فقط به خودش تکیه کن و ازش بخواه آدم لایق و با آبرو جلوی پات بزاره ، از حرکت خواستگار هم دلگیر نباش این آدم و این زمان برای ازدواج شما مقرر نبوده اگه بود به بهترین شکل به سرانجام رسیده میشد

متوجه ام ، اما من اعتقاد دارم خدا هر چیزی رو تو زمان مناسب خودش مقرر کرده، نگران نباش، فقط به خودش ت ...

می‌دونی چیه من هیچ هنری ندارم و  خانوادم مدام بهم فشارمیارن برو سرکار یاازدواج کن یا برو شاید یکی ازت خوشش اومد من از کار کردن بدم میاد دختر خجالتی هستم نمیتونم برم فروشندگی و اینا از طرفی پولین ندارم که هنری یاد بگیرم همش تیکه حرفای تکراری تاکی میخای بیکار باشی الان ازدواج سنتی نتیجه میده نمیدونم اینا چرا درک ندارن که دوستی ب از دواج ختم نمیشه اونقدرم زیبا نیستم که کسی بایک نگاه بیرون عاشقم بشه کلآحس افسردگی پوچی پیداکردم 

از هیچ لحاظی مناسب براازدواج نبود فقط میخواستم مجرد نباشم که خانوادم دیگه همش غر نزنن فقط خواستم بدو ...

ای بابا 

پس زوری اومده بود 

من باشم ببخشیدا میگم برو به درک 

میدونی 

خوشبحال اونایی که با عشقشون ازدواج میکنن 

حداقل تهش هرچی باشه 

اون اولاش یعنی ته خوشبختیه 

انگار تو بهشتی 

گلم معرف ازدواج هم هستاااا برای انتخاب یه کیس مناسب 

کدوم شهری؟

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

[QUOTE=324472747]می‌دونی چیه من هیچ هنری ندارم و  خانوادم مدام بهم فشارمیارن برو سرکار یاازدواج کن یا برو شاید ی ...[/QUOTE به نظر من هم بهتر این هست که یا ادامه تحصیل بدی یا یه کلاس هنری بری یا بری سرکار ، به هر حال منظور اینه که بیشتر دیده بشی و دایره دوستات بزرگتر بشه این حتی برای ازدواج سنتی هم لازمه که با آدم های بیشتری معاشرت داشته باشی تا ببینمت و معرفی بشی و هم وقتی بتونی درآمدی داشته باشی میتونی رو بهتر شدن صورتت کار کنی و هزینه کنی و هم اینکه سرگرم میشی و کمتر رو ازدواجت زوم میکنی و آرامش بیشتری خواهی داشت