2777
2789
عنوان

فرصـــت🖤...

71 بازدید | 14 پست

ولی من هیچ وقت بهم فرصت داده نشد باهات حرف بزنم 🖤 

هیچ وقت بهم فرصت داده نشد بتونم باهات باشم 🖤 

هیچ وقت بهم فرصت داده نشد... 🖤 

فرصتی نبود که منو بشناسی 🖤

من خستم از اینکه انقدر جای خودت با عکسات حرف زدم 🖤 

من خستم از گارد گرفتنای تو 🖤 

من خستم که خیلی بیش از اندازه میفهممت🖤 

من خستم از اینکه دارم دردای تو رو هم زندگی میکنم و تو نمیدونی!!! 🖤

من خستم از اینکه این همه دوستت دارم و تو حس میکنی که من بچم و حسم دروغه و از سرم میپره!!! 🖤

من چجوری حس ۴ سالمو توی دو سه تا پاراگراف یا یه ویس حداکثر دو دقیقه ای بیان کنم؟ 🖤 

من چجوری دردا و اشکای هر روز و هر ثانیه ای رو که توی ۴ سال کشیدم برات بیان کنم؟ 🖤 

من خستم از صبر ،  من دیگه روحی نمونده برام ،  جسمی نمونده ،  لبخندی نمونده برام 🖤 

من از این جنگ ۴ ساله ؛  بدون هیچ آذوقه ای ، بدون هیچ سرپناهی، بدون هیچ همراهی، خستم!  

من از تمسخرا خستم! 

هر لحظه امکان داره این پرچم سفید بالا بره  ،  اون موقعست که من نیستم 

حرفا خفم کردن ولی تو خوش باش،  درداتم مال من ❤️‍🩹

#من_دیگه_نمیتونم‍ 

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
قشنگ بود❤

🙂💘 گفتمش عاشقتم،  گفت محبت دارید:)  

نفسم رفته و من میدانم  ،  نفسم باز نخواهد آمد:)  

زندگیه منه این متنا🖤 از درد منفجر شدم

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی غمگین انگیز بود، لطفا خودتو ناراحت نکن

من دیشب تا مرز مرگ رفتم 🖤 

چند وقته باهم هستین

با هم نیستیم 

۴ ساله من از اون خوشم میاد 

روش کراشم 

عزیزم وقتی اون نمیخوادت چرا عمرتو هدر میدی 😕😐

برم بهش بگم؟