من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 عنوان دلم خیلی براش تنگ شده🥀🥀🥀 331 بازدید | 18 پست دعوا کردیم و قهرمان نگید برو آشتی اصلا نمیرم انشاالله چون مقصرهولی دلم تنگشهههههخیلییی یه حس ششمی هس؟؟ ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه 1402/10/23 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4553 میخاستم بگم اشتی کن ک اینو گفتی اگه میتونی تحمل کن بری برای اشتی دیگه مثل قبل نمیشه چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️
angleh عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2561 خوش بحالت که میتونی پیامش ندی🥺 خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 میخاستم بگم اشتی کن ک اینو گفتی اگه میتونی تحمل کن بری برای اشتی دیگه مثل قبل نمیشه مجبورم نرم سمتش ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 خوش بحالت که میتونی پیامش ندی🥺 بزور تحمل کردم دارم جووون میدم خیلییی دلم براش تنگه ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 آخ امان از دل امان ازعشق امان😔😔 💔💔💔💔💔💔🥀🥀🥀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
angleh عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2561 بزور تحمل کردم دارم جووون میدم خیلییی دلم براش تنگه از کی قهرین؟ خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
دارگه عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 11338 خوش بحالت که میتونی پیامش ندی🥺 من نزدیک ۲ ماهه پیام ندادم ب شوهرم
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 از کی قهرین؟ امروز ۲ روزه ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 واجب شد ی دور پروفایلت رو بخونی تاپیک قبلم بخون ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
angleh عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2561 من نزدیک ۲ ماهه پیام ندادم ب شوهرم من تو سه سال کل مدت قهرمون سه روز بوده بذون مکالمه😔خیلی اوضاعش بهم ریختس،دلم واسه خنده هاش حال خوبش تنگ شده،اصلت حال و حوصله صحبت نداره حضوری اینطوری نیست،نمیدونم چیکار کنم خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 من نزدیک ۲ ماهه پیام ندادم ب شوهرم چرا گلم ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه