2777
2789
عنوان

ب نظرتون نی نیم چیه

155 بازدید | 18 پست

۸ هفته باردارم

اوایل تهوع نداشتم الان چند روزه ظهر تا غروب گلاب ب روتون خیلی حالت تهوع دارم. خییییلی هم تنبل شدم یعنی هرساعتی از روز ولم کنی دوس دارم بخوابم

عاشق سالاد کاهو و ماست و خیار و بستنی ام تو غذا زیاد میلیم ب چیزی نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
انشالله میشی بزن ب بیخیالی

یک ساله اقدامم اینماهم لتروزول واووبوست وپونیکاداده دوشنبه باید برم واسه سونو ببینه فولی دارم یا نه دعاکن حامله بشم.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
یک ساله اقدامم اینماهم لتروزول واووبوست وپونیکاداده دوشنبه باید برم واسه سونو ببینه فولی دارم یا نه ...

میشی عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم چند ماه اصلاح سبک کردم و قرص جلوگیری و مولتی خوردم دقیقا ماهی ک قرص تموم شد طبیعی باردار شدم اصلا فکرشو نمیکردم